Eetcafé Collega’s beste restaurant van Arnhem

Eetcafé Collega’s beste restaurant van Arnhem

Volgens Thuisbezorgd.nl is Eetcafe Collega’s aan de Hommelseweg de beste van heel Arnhem.

Eetcafe Collega’s presteerde veel beter dan andere (bezorg)restaurants in Arnhem. De verkiezing is een bijzondere omdat het geldig is voor een jaar. De klanten van Thuisbezorgd.nl beoordelen de bestelling (kwaliteit, snelheid, enz) en geven alle restaurants zo een score. Tot en met 2020 mag Eetcafe Collega’s de titel dragen.De kwaliteit van het eten en de snelheid van de bezorging zijn bepalend voor de score. En bij Eetcafe Collega’s letten ze juist goed op deze punten, waardoor het bedrijf ook een betere beoordeling heeft gekregen.

Overigens controleert Thuisbezorgd.nl goed of er fraude wordt gepleegd met de beoordelingen. Eind 2019 kunnen klanten van Thuisbezorgd weer kiezen wie de beste is van Arnhem.

Uw reclame ook hier te zien?

Reacties


Related Articles

Supermarkt bedankt bezoekers met extra hoge kortingen

De Arnhemse Guven Supermarkt komt met een ludieke actie om haar bezoekers te bedanken. Dit maakte het management van het

Veel bijzondere gasten tijdens iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive

Het was druk afgelopen zondag tijdens een bijzondere iftar-maaltijd bij Oldebeth Exclusive in Wehl. Na verschillende recitaties uit de Koran

Referendum in Arnhem over woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk

Op 30 november zal er in Arnhem een referendum plaatsvinden over toegevoegde woningbouw op de Stadsblokken en Meinerswijk (overkant Rijnkade).