Nike wordt official teamwear supplier van Vitesse

Nike wordt official teamwear supplier van Vitesse

Nike en Vitesse hebben een vierjarig contract ondertekend. Daarmee wordt Nike official teamwear supplier van Vitesse. Vanaf seizoen 2019|2020 gaat Vitesse spelen in wedstrijdtenues van Nike.

Naast de officiële wedstrijdkleding wordt er ook een Vitesse-specifieke trainings- en casuallijn ontworpen. De onthulling van de nieuwe wedstrijdshirts vindt traditiegetrouw in het begin van het nieuwe seizoen plaats.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “Nike is één van de grootste sportmerken wereldwijd. We hebben elkaar onder andere gevonden op het gebied van innovatie en creativiteit. Dit zie je terug in de manier waarop we met elkaar gaan samenwerken, maar ook in het design en de kwaliteit van de artikelen. Het thuisshirt wordt exclusief voor Vitesse ontwikkeld en geproduceerd waarbij de verbinding tussen de club en Arnhem nadrukkelijk terugkomt. Het uitshirt gaat geïnspireerd worden op 75-jaar Airborne en heeft enkele unieke kenmerken. Ook de trainingslijn ziet er zeer fris en eigentijds uit. Wederzijds is er veel enthousiasme om deze samenwerking voor een langdurige periode aan te gaan. We zijn daarnaast vereerd dat Nike Vitesse als een uithangbord ziet om de achterban en breedtesport in Nederland te bereiken. Graag wil ik Macron bedanken voor de zeer prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen vijf seizoenen.

In de seizoenen 2012|2013 en 2013|2014 speelde Vitesse al twee jaar in Nike. De afgelopen vijf seizoenen was Macron de kledingsponsor.


Related Articles

Vitesse laat alle hoeken van het Gelredome zien aan NAC Breda

In speelronde een kwam Vitesse gisteren NAC uit Breda tegen in het Gelredome. Met de nieuwkomers erbij had het elftal

Breng/Connexxion gaat verder met jeugdsponsoring Vitesse

Vitesse en busvervoermaatschappij Breng/Connexxion hebben een akkoord bereikt over een bestaande samenwerking.  Dit maakte de club bekend via een persverklaring

Dierense ‘Fatih Terim’ kampioen met Dierense Boys C2

Succescoach Erhan Çiftçi, ook wel de Turkse Terim van Dierense Boys genoemd, is kampioen geworden met de C2 van Dierense Boys.

Geverifieerd door MonsterInsights