Eethuis Tuna Pide bestaat alweer een jaar

Eethuis Tuna Pide bestaat alweer een jaar

Eethuis Tuna Pide aan de Looierstraat in Arnhem bestaat alweer een jaar. Het bedrijf dat speciale Turkse broodjes en pizza’s maakt blijkt een succes te zijn in de Gelderse hoofdstad.

Toen Tuna Pide in 2018 haar deuren opende in de stad was er geen concurrent in het centrum van Arnhem. Alleen Selam Pide in Presikhaaf was destijds een serieuze concurrent. Niemand durfde het toen om een zaak te openen in het centrum van Arnhem. Na Tuna Pide volgden uiteindelijk ook anderen die een eethuis openden.



De chefkok van Tuna Pide is binnengehaald uit Engeland en lijkt verantwoordelijk te zijn voor al het succes. Mede dankzij zijn ambacht heeft het bedrijf nog steeds geen concurrentie in Arnhem. De ingredienten en de kruiden die gebruikt worden zijn net even anders dan wat we gewend zijn.

Of de net geopende Pide Center in Presikhaaf een serieuze kandidaat is, moet nog blijken. De speciale broodjes bij Tuna Pide zijn anders dan wat we gewend zijn in Arnhem en omgeving. In de Randstad kent iedereen de ‘Pide’s , dankzij Tuna Pide is het dus ook een bekender geworden in Arnhem en omgeving.



Related Articles

PVV Arnhem stelt vragen over illegale Islamitische Ramadan graffiti

De PVV gemeenteraadsfractie in Arnhem heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders over illegale Islamitische Ramadan

Heb jij nog illegaal vuurwerk in huis? Dan is maandag jouw laatste kans

Het bezitten en vervoeren van vuurwerk is nog steeds verboden. Dus niet alleen het afsteken, wat sommige nog weleens vergeten.

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor verkocht 

ARNHEM – Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m²

Geverifieerd door MonsterInsights