Haber Arnhem onder de vleugels van Ik hou van Arnhem

Haber Arnhem onder de vleugels van Ik hou van Arnhem

Per april valt de lokale nieuwsite haberarnhem.nl onder de vleugels van de grootste lokale nieuwssite van Arnhem. Hiermee wil zowel Haber Arnhem als Ik hou van Arnhem een impuls geven aan de site die zich gespecialiseerd heeft op de Arnhemmer met een Turkse culturele achtergrond.

Uitgever is blij met deze stap

De uitgever van o.a. “Ik hou van Arnhem” is blij met deze stap. “De afgelopen jaren heeft Haber Arnhem zich bewezen binnen de Arnhemse medialandschap en haar doelgroep. Door de site onder onze vleugels te nemen kunnen wij het interessanter maken voor beide onze lezers en adverteerders. Door Haber Arnhem kunnen wij nu ook specifiek de gemeenschap met een Turkse culturele achtergrond uit de regio bereiken.Doelgroep nog beter informeren over Arnhem

Wij willen investeren in de redactie en de site om nog beter deze doelgroep in Arnhem en regio te kunnen informeren over ontwikkelingen.” aldus Maarten Venhovens. “Met Ik hou van Arnhem bereiken wij op dit moment zo’n 25.000 unieke volgers per dag. Hierdoor hebben wij ondertussen de kennis opgedaan die nodig is om door te kunnen ontwikkelen. Daarnaast willen onze adverteerders op meerdere platforms in de regio kunnen communiceren. Wij denken o.a. met Haber Arnhem een geschikte platform te vinden voor onze adverteerders.” aldus Maarten Venhovens.

Aantrekkelijk maken voor adverteerders

De redactie blijft zijn eigen redactionele vrijheid behouden. Wel zal er gekeken worden naar het versterken van de redactie en het verhogen van het bereik om nog aantrekkelijker te worden voor adverteerders. Op dit moment bereikt Haberarnhem.nl zo’n 90.000 lezers per maand en wordt het gevolgd door bijna 5.000 mensen dagelijks op sociale media.  

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsniuews arnhem

Related Articles

Arnhem haalt opgelucht adem na vondst gestolen hond

Wijkagent Rene Huls maakte vandaag zelf bekend dat ‘Tati’ weer bezorgd is bij de eigenaar. Reacties

VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

Motoragent scheurt met motor door Albert Heijn om iemand te stoppen. Reacties

Te oude dieselauto’s krijgen boete van 230 Euro in centrum Arnhem

In de binnenstad van Arnhem geldt al sinds 2014 een milieuzone voor personenauto’s. Daar is sinds 1 januari 2019 verandering