‘Viespeuk’ valt caissières lastig bij winkelcentrum Presikhaaf

by AMS97531A123 | 12 april 2019 01:25

Verschillende bronnen maken melding van een Arnhemse ‘viespeuk’ die medewerkers, vooral dames, van bepaalde winkels in winkelcentrum Presikhaaf lastigvalt. Hij zou ook al inmiddels bekend zijn bij de verschillende instanties. (foto: screenshot youtube)

‘Viespeuk’ komt zelf ook uit Arnhem

De man komt uit Arnhem en is rond de 25-30 jaar. Informatie over zijn achtergrond kunnen we helaas niets vrijgeven. Ook foto’s van de verdachte kunnen we niet delen, omdat we rekening moeten houden met privacy wetgeving. Dezelfde bronnen melden ook dat de man heel ver gaat met zijn handelingen om voornamelijk dames angst en een gevoel van onveiligheid te geven. Verschillende caissières, van diverse winkels in winkelcentrum Presikhaaf, hebben inmiddels melding gedaan van stalking door dezelfde man.



Mogelijk heeft de ‘verdachte’ last van een geestelijke stoornis, waardoor hij dames fysiek lastigvalt en vreemde foto’s stuurt. Het nieuws over deze Arnhemse ‘viespeuk’ is al een tijd bekend, maar niet gedeeld met de buitenwereld. Of er maatregelen zijn genomen door bedrijven en de beveiliging van winkelcentrum Presikhaaf is niet bekend.

Overigens hoef je geen undercover politieagent te zijn om te achterhalen wie het winkelcentrum bezoekt om dames te stalken. De personen die vreemd gedrag vertonen vallen vaak direct op, als je maar lang genoeg observeert.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/04/12/viespeuk-valt-caissieres-lastig-bij-winkelcentrum-presikhaaf/