Arnhemmer El Malki op zoek naar nieuwe club

Arnhemmer El Malki op zoek naar nieuwe club

Abdelilah El Malki is op zoek naar een nieuwe club. Dit maakte hij via social media bekend. De Arnhemmer speelt op dit moment bij 3de divisie club JVC Cuijk en speelde voorheen 7 jaar lang bij De Graafschap.

Inzetbaar op verschillende posities

De speler, inzetbaar op verschillende posities, is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarom werd niet bekend gemaakt. El Malki speelde bij de beloften van De Graafschap en drie jaar lang op het 3de divisie niveau alvorens hij naar JVC ging. De rechtsbenige talent is dus beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.



Oranje Onder 15

De Arnhemmer speelde ook voor Oranje Onder 15 en is zelfs als jeugdspeler uitgeroepen tot talent van het jaar bij De Graafschap. Voor meer informatie kunt u zijn linked-in pagina bezoeken.

Ook maatschappelijk betrokken

De speler is ook maatschappelijk zeer betrokken. Hij studeert nog gewoon aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is als rolmodel ook betrokken in zijn wijk Presikhaaf in Arnhem.


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsel malkinieuws arnhem

Related Articles

Invaller Fatih Alagoz redt punt tegen SDZZ (3-3)

Fatih Alagoz mocht zondagmiddag tien minuten voor tijd invallen van trainer Rasid Gunes. Dit was voor de supersub van Elsweide

Aanvoerder Kashia speelt 200ste officiele wedstrijd voor Vitesse

De aanvoerder van Vitesse, Guram Kashia, speelt vandaag zijn tweehonderste officiele wedstrijd voor de Arnhemmers.

Eser (14) geeft ook wekelijks assists bij Go Ahead

De bekende Arnhemse voetballer van Go Ahead Eagles onder de 15 jaar, Eser Gürbüz, heeft gisteren maar liefst vier assists

Geverifieerd door MonsterInsights