‘Viespeuk’ winkelcentrum Presikhaaf krijgt winkelontzegging

‘Viespeuk’ winkelcentrum Presikhaaf krijgt winkelontzegging

Dames die bij verschillende winkels in winkelcentrum Presikhaaf werken, kunnen weer gerust adem halen. Eerder publiceerden wij een artikel over een ‘geestelijk gestoorde’ Arnhemmer (rond de 25-30 jaar) die jonge meiden en dames in winkels lastig viel bij winkelcentrum Presikhaaf. Dit zorgde voor veel ophef in Arnhem.

‘Viespeuk’ winkelcentrum Presikhaaf krijgt ontzegging

Vandaag is bekend geworden dat de stalker van vrouwelijke medewerkers een ontzegging heeft gekregen om uberhaupt winkelcentrum Presikhaaf te bezoeken. Bronnen dichtbij beveiligingsbedrijf Trigion maken hier melding van. De man heeft nu en verbod om wc Presikhaaf te betreden,. Wanneer hij dit wel doet, wordt hij direct opgepakt door de politie.



De man viel vooral dames lastig en had verschillende social media accounts met halfnaakte foto’s. Vanwege privacywetgeving kunnen we hier helaas niets over delen of publiceren. Zijn account, mocht dit nog bestaan, was wel bekend bij de instanties.


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsnieuws arnhemnieuws uit de buurt

Related Articles

Heb jij meer info over tientallen vernielde auto’s op kerstavond?

De politie is op zoek naar getuigen en gedupeerden van tientallen auto’s in het centrum van Arnhem. Op kerstavond hebben

Bekende Fine LaserClinic komt naar Arnhem

Engelsing beleggingen heeft ca 90 m² winkel verhuurd aan Fine Laser Clinic.

Arnhemmer woedend op Monkey Town Arnhem vanwege ‘Halal-Kip’

Een Arnhemse moslima reageerde woedend op Monkey Town Arnhem naar aanleiding van een verjaardagsfeestje. Monkey Town Arnhem is een speelparadijs

Geverifieerd door MonsterInsights