Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet

Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet

Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet. KPN NetwerkNL is in Malburgen-West gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk, aldus houvanarnhem.nl (foto: houvanarnhem.nl/kpn)

Startsein door Leila

De startsein werd gegeven door Leila, een deelnemer van Kinderwerk Rijnstad, omdat de werkzaamheden plaats vinden in de straat waar MFC De Spil staat. De kinderen mochten, nadat er een buis voor glasvezelkabels in de grond werd gelegd, het zand weer terug de geul in scheppen. Als alles volgens planning gaat zijn de graafwerkzaamheden eind augustus afgerond.Inwoners worden geïnformeerd

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen. Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel elke vrijdag tussen 14.00 en 19.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt bij MFC De Malburcht aan de Graslaan 97c in Arnhem. Voor meer informatie kunnen inwoners ook terecht op www.kpnnetwerk.nl.

ReactiesRelated Articles

‘Bewoners Arnhem lopen ’s nachts rond met wapens’

De bewoners in Arnhem-Zuid lijken zelf maatregelen te nemen om de veiligheid in Malburgen terug te krijgen. Diverse bronnen in

Beter opvallen dankzij autobelettering van PromoSign

PromoSign uit Arnhem is meer dan alleen een reclamebedrijf. Het bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid en is een van

Digitale aanvragen Gemeente tijdelijk niet mogelijk

Door ICT-werkzaamheden is het niet mogelijk om via de website een aanvraag in te dienen. Reacties