Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet

Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet

Malburgen krijgt eindelijk ook supersnelle internet. KPN NetwerkNL is in Malburgen-West gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk, aldus houvanarnhem.nl (foto: houvanarnhem.nl/kpn)

Startsein door Leila

De startsein werd gegeven door Leila, een deelnemer van Kinderwerk Rijnstad, omdat de werkzaamheden plaats vinden in de straat waar MFC De Spil staat. De kinderen mochten, nadat er een buis voor glasvezelkabels in de grond werd gelegd, het zand weer terug de geul in scheppen. Als alles volgens planning gaat zijn de graafwerkzaamheden eind augustus afgerond.Inwoners worden geïnformeerd

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen. Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel elke vrijdag tussen 14.00 en 19.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt bij MFC De Malburcht aan de Graslaan 97c in Arnhem. Voor meer informatie kunnen inwoners ook terecht op www.kpnnetwerk.nl.

ReactiesRelated Articles

Mohammed Ouali op de bres voor vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger maak je een verschil in de samenleving of in iemands dag. Je helpt een ander, op een manier

Arnhemse bokstrainer treedt toe tot rijtje illustere namen

De Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik treedt toe een rijtje met illustere namen. Reacties

KNVB scheidsrechter op bezoek bij Turkse kapper

KNVB scheidsrechter Fatih Yilanci was onlangs op bezoek bij ‘By Barber’, een nieuwe kapsalon aan de Hommelseweg. Reacties