Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Esen Gürbüz, misschien wel de beste aanvaller, die Arnhem ooit heeft gekend gaat er mee stoppen. De speler uit de Arnhemse wijk Presikhaaf lijkt niet meer verder te gaan met voetballen.FC Presikhaaf, AFC Arnhem en MASV

Bronnen dichtbij de Arnhemse speler bevestigen dit aan de redactie. Esen bekend als speler van FC Presikhaaf, AFC Arnhem, (tussendoor ook nog bij Veluwezoom) en MASV heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en was vaak bepalend in de elftallen waar hij speelde. In zijn jeugdjaren was dit niet anders toen hij bij Rheden speelde tegen landelijke clubs in de Tweede Divisie. Waarom hij het niet heeft gehaald om bij een BVO club te spelen is dan ook tot op de dag van vandaag een raadsel.

Te veel last van blessure’s

De redactie van Haber bezocht Esen bij SML in Arnhem. Hij was daar aanwezig bij een wedstrijd van zijn zoon bij SMLO13-1. De voetballer bevestigde dat het er op lijkt dat hij ermee gaat stoppen. ‘Te veel last van blessures en herstel duurt daardoor ook langer. Op een gegeven moment moet je keuze’s maken.’ Alhoewel de bekende Arnhemmer het niet bevestigde, lijkt hij de deur nog op een kier te houden voor nieuwe interessante avonturen.

Reacties


Tags assigned to this article:
esenvoetbal nieuws arnhem

Related Articles

‘Ik ben blij met de kans die Vitesse mij heeft gegeven’

Vitesse heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Loïs Openda over een huurovereenkomst van één seizoen. De Belgische spits komt over van

Elsweide wint ook kraker uit bij Arnhemse Boys (1-2)

De E’tjes bij Elsweide hebben zaterdag weer drie belangrijke punten gepakt in de uitwedstijd tegen Arnhemse Boys (E3) in de

AFC Arnhem Generalex presenteert teamfoto met spelers

AFC Arnhem Generalex Futsalteam (zaalvoetbal) maakte recent bekend dat het een nieuwe teamfoto heeft met alle spelers die uitkomen in