Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Esen Gürbüz, misschien wel de beste aanvaller, die Arnhem ooit heeft gekend gaat er mee stoppen. De speler uit de Arnhemse wijk Presikhaaf lijkt niet meer verder te gaan met voetballen.FC Presikhaaf, AFC Arnhem en MASV

Bronnen dichtbij de Arnhemse speler bevestigen dit aan de redactie. Esen bekend als speler van FC Presikhaaf, AFC Arnhem, (tussendoor ook nog bij Veluwezoom) en MASV heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en was vaak bepalend in de elftallen waar hij speelde. In zijn jeugdjaren was dit niet anders toen hij bij Rheden speelde tegen landelijke clubs in de Tweede Divisie. Waarom hij het niet heeft gehaald om bij een BVO club te spelen is dan ook tot op de dag van vandaag een raadsel.

Te veel last van blessure’s

De redactie van Haber bezocht Esen bij SML in Arnhem. Hij was daar aanwezig bij een wedstrijd van zijn zoon bij SMLO13-1. De voetballer bevestigde dat het er op lijkt dat hij ermee gaat stoppen. ‘Te veel last van blessures en herstel duurt daardoor ook langer. Op een gegeven moment moet je keuze’s maken.’ Alhoewel de bekende Arnhemmer het niet bevestigde, lijkt hij de deur nog op een kier te houden voor nieuwe interessante avonturen.

Reacties


Tags assigned to this article:
esenvoetbal nieuws arnhem

Related Articles

Arnhemse amateurvoetballers ook beste tijdens Ardahanspor Utrecht toernooi

De spelers van AZ 2000 (derde elftal) worden met de dag beter. Dit bleek ook uit hun deelname aan een

Barber Talks ontvangt rasechte Arnhemmer Nicky Hofs

Alem the Barber heeft voor zijn online programma ‘Barber Talks’ Vitessenaar Nicky Hofs mogen ontvangen. De rasechte Arnhemmer is geboren

‘Fotomodel’ kiest voor rentree bij Futsal Elsweide

Veyis Özkara gaat weer voetballen bij de zaaltak van Elsweide. De neef van advocaat Ismet Ozkara, zal volgens Futsal Elsweide