Opvallende transers voor Sercan (SML) en Hamdaoui (MASV)

Opvallende transers voor Sercan (SML) en Hamdaoui (MASV)

Veel amateurvoetballers kiezen er ook dit jaar voor om van club te verhuizen. Het zijn er heel veel om op te noemen, waardoor wij alleen de meest interessante en opvallende transfers aandacht geven. (Foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Sercan Seker gaat weer hoger spelen

Zo kregen we te horen dat Sercan Seker, aka de tandarts, toch weer hoger gaat voetballen en SML gaat verdedigen. De ijzersterke Turkse verdediger gaat na Lienden, Elsweide en SML nu bij MASV in de Tweede Klasse spelen. Hoeveel voorzitter Eef Kasteel heeft betaald om de Turkse Arnhemmer te overtuigen is niet bekend. Samen met Sercan gaan ook Boris de Kok en Sven Roelofs mee naar Arnhem-Zuid.

Moussa Hamdaoui vertrekt naar RKHVV alhoewel we dat niet helemaal hebben kunnen bevestigen. De speler was niet bereikbaar voor commentaar wanneer het artikel verscheen. Meer spelers verlaten MASV dat in de tweede klasse gaat spelen in het nieuwe seizoen. Maar met enkele belangrijke tranfers zoals Sercan Seker en Wesley Martens is het elftal weer heel sterk geworden.Beste Turkse doelman van Gelderland naar Boys

Arnhemse Boys Schuytgraaf heeft ook ambities in het seizoen en deed er alles aan om goede spelers binnen te halen. De beste Turkse doelman van Gelderland, Arnhemmer Sinan Bagci, gaat onder de lat staan bij de club uit Arnhem-Zuid. Andere opvallende transfers bij de Boys zijn: Emrah Ates, Sinan Bagci (beiden Ede Victoria), Jaimy van der Meer (SteDoCo), John Riethorst (MASV), Nabil Nasri (Elsweide), Bas Blom (BVC’12), Randell Santjes en Zeki Alagöz.

Bij Rheden gaan Can en Cem Zeki uit Dieren het hoger proberen in de derde klasse. De twee broers spelen al jaren samen en hopen ook succesvol te zijn bij SC Rheden.

Weer veel nieuwe namen bij Elsweide

Elsweide gaat weer met traner Rasid Gunes proberen om uit de vijfde klasse te komen. Met enkele opvallende transfers lijkt de club er alles aan te doen om te willen promoveren naar de vierde klasse. Belangrijke spelers zoals Yusuf Buyukleyla, Harun Koprulu, Roy Stam en Baris Dagasan stoppen ermee. Terwijl deze spelers er bij komen: Michael van Ossenbruggen, Abderahim Karrouch, Koray Ucar (allen Arnhemia), Emre Guzelyagci, Ismet Dilekci (beiden Veluwezoom zo.), Ismet Dilekci (neef van), Özgür Dayioglu (waren gestopt), Brian de Bruin (Elsweide zat 2)

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? App/Bel 06-1939 1275


Related Articles

Kickbokster Van Santen gaat een maand ‘anders’ leven

De bekende Gelderse atleet en kickbokster Bibi van Santen heeft een uitdaging aangenomen ‘challenge’ om een maand lang gezond te

Opvallende namen tijdens training selectie-elftal Elsweide

Ondanks dat veel spelers van Elsweide genieten van een warme vakantie in Turkije is trainer Rasid Gunes samen met assistent-trainer

Geverifieerd door MonsterInsights