De Gastronoom genomineerd voor Beste Arnhemse Onderneming

by AMS97531A123 | 16 juni 2019 10:15

De Gastronoom is genomineerd voor Beste Arnhemse Onderneming van het jaar 2019. Het bedrijf van de bekende Turkse Arnhemmer is een van de kandidaten voor deze titel. De andere drie kandidaten zijn; Mantel, KplusV en Save Plastics. Onder leiding van directeur Ali Deniz is De Gastronoom gegroeid en heeft het meerdere vestigingen in Arnhem en Velp.

De verkiezing wordt gehouden door Arnhem Bedrijft dat mede mogelijk wordt gemaakt door vier toonaangevende bussinesclubs in Arnhem waaronder door het OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem), TOV (Turkse Ondernemers Vereniging), SOCIETEIT Arnhem en de Bussinesclub van Vitesse.



Via www.arnhembedrijft.nl/stemmen kunnen bezoekers hun top 4 invullen en hun nominatie zenden. Of klik hier: http://www.arnhembedrijft.nl/stemmen[1]

Op 27 juni wordt bekend gemaakt wie de onderneming van het jaar zal worden in Arnhem. Er zijn massaal nominaties binnengekomen, na de stemming zal dit op 27 juni 2019 bekend gemaakt worden. Meer info is te vinden via www.arnhembedrijft.nl.

Endnotes:
  1. http://www.arnhembedrijft.nl/stemmen: http://www.arnhembedrijft.nl/stemmen

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/06/16/de-gastronoom-genomineerd-voor-beste-arnhemse-onderneming/