Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic, heeft bekend gemaakt dat het ook een vestiging gaat openen in Arnhem. Het bedrijf scoort een 4,9 van de vijf sterren met de reviews die het heeft ontvangen.

DermaClinic is een specialistische kliniek voor laser-, schoonheids- en cosmetische behandelingen. Het bedrijf heeft al meerdere vestigingen in heel Nederland. De uitbreiding is op het adres Ir. J.P van Muijlwijkstraat 2 te Arnhem. De van Muijlwijkstraat is in trek vanwege de centrale ligging in het centrum van Arnhem. Eerder opende ook Boga Administratie en Belastingadviseurs een nieuwe vestiging aan de van Muijlwijkstraat.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 392 m2 vloeroppervlak. Het gaat om de locatie waar voorheen Dynabite/MyCom zat.

DermaClinic wordt in haar expansie begeleid door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.  

ReactiesRelated Articles

Newyork Pizza opent aanval op Turkse pizzeria´s

Newyork Pizza doet er alles aan om nog meer klanten te binden en te lokken.  Reacties

AFC Arnhem (3) maakt zich op voor belangrijke krakers

Het derde elftal van AFC Arnhem is druk bezig met het nieuwe seizoen. Via social media maakte de PR-medewerker van

Kraam huren tijdens Arnhemse Koningsmarkt?

Koningsdag komt steeds dichterbij en zijn de voorbereidingen ook druk gaande. Een Koningsdag zonder de populaire Koningsmarkt op 27 april