Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic, heeft bekend gemaakt dat het ook een vestiging gaat openen in Arnhem. Het bedrijf scoort een 4,9 van de vijf sterren met de reviews die het heeft ontvangen.

DermaClinic is een specialistische kliniek voor laser-, schoonheids- en cosmetische behandelingen. Het bedrijf heeft al meerdere vestigingen in heel Nederland. De uitbreiding is op het adres Ir. J.P van Muijlwijkstraat 2 te Arnhem. De van Muijlwijkstraat is in trek vanwege de centrale ligging in het centrum van Arnhem. Eerder opende ook Boga Administratie en Belastingadviseurs een nieuwe vestiging aan de van Muijlwijkstraat.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 392 m2 vloeroppervlak. Het gaat om de locatie waar voorheen Dynabite/MyCom zat.

DermaClinic wordt in haar expansie begeleid door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.  

ReactiesRelated Articles

Zwaar gewonde ernstig ongeval is een bekende voetballer

De zwaargewonde persoon van het ongeluk van gisterenavond blijkt een bekende voetballer te zijn in het amateurvoetbal. Het gaat om

Spijkers en Spijkers ontwerpt voor Het Gelders Orkest

Ontwerpduo Spijkers & Spijkers heeft een zijden sjaal ontworpen voor Het Gelders Orkest. De sjaal kent een gelimiteerde oplage. De

Waarschuwing politie: ‘Nog steeds veel mist in Arnhem’

De politie in Arnhem-Zuid kwam vanochtend met een melding dat er nog te veel mist is in bepaalde delen van