Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Sinds dinsdagavond is er veel ophef in Arnhem en omstreken vanwege een foto dat gedeeld is via nieuwssite HaberArnhem.nl. Op de foto is een ‘snelheidscamera’ te zien op de Pleijroute.

Groot onderhoud aan de Pleijroute

Van 8 juli tot en met 25 augustus is er groot onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325). De wegen krijg nieuw asfalt en de vangrails in de middenberm worden vernieuwd. Al sinds een week is hierdoor ook ernstige verkeershinder in en om de stad. Er wordt zelfs geadviseerd om de fiets of openbaar vervoer te gebruiken en rekening te houden met 15 tot 20 minuten vertraging. 

Trajectcontrole vergeten te melden

Wat officiele kanalen (zoals de Provincie Gelderland) bewust niet melden is dat er ook trajectecontrole geplaatst gaat worden op de Pleijroute. Een foto hiervan is toegevoegd aan het artikel. Via een betrouwbare bron zijn we er achter gekomen dat de Pleijroute ook in aanmerking komt hiervoor, samen met 19 anderen. Een exacte datum wordt niet genoemd.Veel ophef over nieuwe snelheidscamera

Er is veel ophef hierover ontstaan omdat de redactie van HaberArnhem.nl een foto heeft geplaatst van een snelheidscamera en meetapparatuur dat noodzakelijk is voor trajectcontrole. Niemand maar dan ook niemand is hiervan op de hoogte. 

Het is dan ook onze plicht om de inwoners van de stad en gebruikers van de Pleijroute hierover te informeren. Zodat mensen niet onnodig veel bekeuringen gaan ontvangen omdat ze veel te laat geinformeerd zijn over trajectcontroles in Arnhem en Gelderland. Wanneer deze trajectcontroles exact ingaan, is niet helemaal duidelijk. Maar u bent nu wel gewaarschuwd.

Uw reclame ook hier te zien?

Related Articles

FOTO Veel bekenden tijdens eerbetoon aan Curovic

Dejan Curovic heeft veel bereikt in Arnhem. Dj Superstar overleed onlangs en zorgde voor veel verdriet bij Arnhemmers. Iedereen kende

Proefbestrating in een tent op de Markt in Arnhem

In mei 2016 wordt de Markt in Arnhem opnieuw ingericht. Om te ontdekken welke mix van straatklinkers qua kleur het

Recordaantal bezoekers tijdens openlucht Iftar in Arnhem

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. De Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf organiseerde een openbare iftar-maaltijd in

Geverifieerd door MonsterInsights