Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Sinds dinsdagavond is er veel ophef in Arnhem en omstreken vanwege een foto dat gedeeld is via nieuwssite HaberArnhem.nl. Op de foto is een ‘snelheidscamera’ te zien op de Pleijroute.

Groot onderhoud aan de Pleijroute

Van 8 juli tot en met 25 augustus is er groot onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325). De wegen krijg nieuw asfalt en de vangrails in de middenberm worden vernieuwd. Al sinds een week is hierdoor ook ernstige verkeershinder in en om de stad. Er wordt zelfs geadviseerd om de fiets of openbaar vervoer te gebruiken en rekening te houden met 15 tot 20 minuten vertraging. 

Trajectcontrole vergeten te melden

Wat officiele kanalen (zoals de Provincie Gelderland) bewust niet melden is dat er ook trajectecontrole geplaatst gaat worden op de Pleijroute. Een foto hiervan is toegevoegd aan het artikel. Via een betrouwbare bron zijn we er achter gekomen dat de Pleijroute ook in aanmerking komt hiervoor, samen met 19 anderen. Een exacte datum wordt niet genoemd.Veel ophef over nieuwe snelheidscamera

Er is veel ophef hierover ontstaan omdat de redactie van HaberArnhem.nl een foto heeft geplaatst van een snelheidscamera en meetapparatuur dat noodzakelijk is voor trajectcontrole. Niemand maar dan ook niemand is hiervan op de hoogte. 

Het is dan ook onze plicht om de inwoners van de stad en gebruikers van de Pleijroute hierover te informeren. Zodat mensen niet onnodig veel bekeuringen gaan ontvangen omdat ze veel te laat geinformeerd zijn over trajectcontroles in Arnhem en Gelderland. Wanneer deze trajectcontroles exact ingaan, is niet helemaal duidelijk. Maar u bent nu wel gewaarschuwd.

Uw reclame ook hier te zien?ReactiesRelated Articles

Zware straffen voor aanmaakblokjes ‘bende’ voor brandstichting in Arnhem

De rechtbank veroordeelt een man van 39 jaar tot een gevangenisstraf van 3 jaar voor 2 brandstichtingen en een poging

LIVEblog: Heel Nederland volgt Yuri van Gelder vanwege kort geding in Arnhem

Yuri van Gelder probeert alsnog via de rechter deelname aan de ringenfinale in Rio af te dwingen, nadat hij uit

Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

De politie heeft donderdagochtend bekend gemaakt dat het slachtoffer van het dodelijke ongeluk van woensdagavond een 73-jarige Arnhemmer uit Klarendal