Dode man in Arnhem lag maanden in woning zonder op te vallen

Dode man in Arnhem lag maanden in woning zonder op te vallen

De politie heeft gisteren een dode man gevonden in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens de eerste berichten gaat het vermoedelijk om een man die al maanden dood zou liggen in de woning. 

De hele buurt is in shock omdat veel buurtbewoners de man kenden. Velen dachten dat de man in Spanje zou zijn, omdat hij vaker voor een lange periode weg was en niet te zien was in Presikhaaf. De politie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een slotenmaker moest komen om de deur te openen. Tegen verschillende media verklaarde een van de bewoners: ‘Je kunt je eel voorstellen wat voor lucht er uit kwam. Dat was niet fijn.’ De buurtbewoner was nog steeds in shock.

De Spanjaard was rond de 80 jaar en had weinig contact met buurtbewoners. Ook kwam er amper familie of vrienden bij de oude man langs. Hij werd dan ook alleen af en toe in een supermarkt gespot. 

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de man is overleden. Men gaat uit van een natuurlijke dood, later vandaag is daar meer bekend over. 

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Duitse regering akkoord: Dit gaan Arnhemmers betalen als ze over de grens gaan

De Duitse regering is afgelopen week akkoord gegaan met de nieuwe tolwet. Dankzij deze wet moeten Arnhemmers en andere Gelderlanders

Boga administratiekantoor gaat verder groeien

Boga Administratiekantoor uit Arnhem gaat verdere stappen zetten om te groeien.  Reacties

Volkswagens in Arnhem-Zuid blijven aantrekkelijk voor autodieven

Hoewel het iets minder gaat met ‘zuinige’ Volkswagens, lijkt daar niets van te kloppen in Arnhem-Zuid. De auto’s van het