Dode man in Arnhem lag maanden in woning zonder op te vallen

Dode man in Arnhem lag maanden in woning zonder op te vallen

De politie heeft gisteren een dode man gevonden in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens de eerste berichten gaat het vermoedelijk om een man die al maanden dood zou liggen in de woning. 

De hele buurt is in shock omdat veel buurtbewoners de man kenden. Velen dachten dat de man in Spanje zou zijn, omdat hij vaker voor een lange periode weg was en niet te zien was in Presikhaaf. De politie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een slotenmaker moest komen om de deur te openen. Tegen verschillende media verklaarde een van de bewoners: ‘Je kunt je eel voorstellen wat voor lucht er uit kwam. Dat was niet fijn.’ De buurtbewoner was nog steeds in shock.

De Spanjaard was rond de 80 jaar en had weinig contact met buurtbewoners. Ook kwam er amper familie of vrienden bij de oude man langs. Hij werd dan ook alleen af en toe in een supermarkt gespot. 

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de man is overleden. Men gaat uit van een natuurlijke dood, later vandaag is daar meer bekend over. 

Uw reclame ook hier te zien?


Related Articles

Heb jij nog illegaal vuurwerk in huis? Dan is maandag jouw laatste kans

Het bezitten en vervoeren van vuurwerk is nog steeds verboden. Dus niet alleen het afsteken, wat sommige nog weleens vergeten.

Politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode

De politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode.

VIDEO Nederlandse trots pakt goud op EK 100 meter

De Nederlandse sprintster heeft vrijdagavond alsnog een gouden medaille weten te veroveren op de EK atletiek in Amsterdam.

Geverifieerd door MonsterInsights