Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de Arnhemse wijk Presikhaaf, werd na maanden overleden te zijn in zijn woning aangetroffen. De meeste buren dachten dat hij in Spanje was omdat hij daar vaak naar toe ging. Veel contact was er niet met de buurman.Geen sprake van een misdrijf

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Dit bleek uit een forensisch onderzoek dat plaatsvond in Elst. Hier was nog onduidelijkheid over omdat de man maandenlang in de woning heeft gelegen.

Na melding van de buren ging de politie eergisteren een kijkje nemen bij de woning van de oude man. Met een slotenmaker werd de woning van de man geopend en ontdekte de agenten dat de man al maanden dood in zijn woning lag.

ReactiesRelated Articles

Europees Kampioenschap Paintball in Arnhem

Van 5 tot en met 7 juni vindt op het terrein van Paintballworld Arnhem de Champions Paintball Series (CPS) plaats.

Autodief in Arnhem scheurt levensgevaarlijk door het centrum en wordt achtervolgt

Er start een behoorlijke achtervolging voor de politie in Arnhem zodra ze een mogelijk gestolen Mercedes willen controleren. Reacties

Gewapende overval op scooter in Zutphen

Maandagmiddag is een tabakszaak aan de Stationsstraat in Zutphen overvallen. Via Burgernet meldt de politie weten dat er een vuurwapen