Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de Arnhemse wijk Presikhaaf, werd na maanden overleden te zijn in zijn woning aangetroffen. De meeste buren dachten dat hij in Spanje was omdat hij daar vaak naar toe ging. Veel contact was er niet met de buurman.Geen sprake van een misdrijf

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Dit bleek uit een forensisch onderzoek dat plaatsvond in Elst. Hier was nog onduidelijkheid over omdat de man maandenlang in de woning heeft gelegen.

Na melding van de buren ging de politie eergisteren een kijkje nemen bij de woning van de oude man. Met een slotenmaker werd de woning van de man geopend en ontdekte de agenten dat de man al maanden dood in zijn woning lag.

ReactiesRelated Articles

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende

Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Het begint ergere vormen te krijgen in Arnhem nu vannacht weer een auto in brand werd gestoken in Arnhem. Dit

Zano Blue Label introduceert nieuwe maatpak

Frank van Eldik publiceerde onlangs via social media een artikel over Zano Blue Label maatpak in luxe wol, zijde en linnen