Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de Arnhemse wijk Presikhaaf, werd na maanden overleden te zijn in zijn woning aangetroffen. De meeste buren dachten dat hij in Spanje was omdat hij daar vaak naar toe ging. Veel contact was er niet met de buurman.



Geen sprake van een misdrijf

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Dit bleek uit een forensisch onderzoek dat plaatsvond in Elst. Hier was nog onduidelijkheid over omdat de man maandenlang in de woning heeft gelegen.

Na melding van de buren ging de politie eergisteren een kijkje nemen bij de woning van de oude man. Met een slotenmaker werd de woning van de man geopend en ontdekte de agenten dat de man al maanden dood in zijn woning lag.



Related Articles

Duizenden Arnhemmers vieren Ramadanfeest na ochtendgebed

Exact 1562 Arnhemmers waren zondagochtend vroeg naar de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf gekomen voor het feestgebed. Niet

VIDEO Motormuis wordt gepakt door de politie maar doet vervolgens dit

Deze motormuis wordt staande gehouden door zijn rijkunsten.

Ahmed ‘Godfather’ Marcouch sluit per direct vier Arnhemse cafe’s

Dat Marcouch burgemeester is geworden in Arnhem is nu echt bij iedereen bekend. De ex-Amsterdammer veegt door alles en iedereen

Geverifieerd door MonsterInsights