Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de Arnhemse wijk Presikhaaf, werd na maanden overleden te zijn in zijn woning aangetroffen. De meeste buren dachten dat hij in Spanje was omdat hij daar vaak naar toe ging. Veel contact was er niet met de buurman.Geen sprake van een misdrijf

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Dit bleek uit een forensisch onderzoek dat plaatsvond in Elst. Hier was nog onduidelijkheid over omdat de man maandenlang in de woning heeft gelegen.

Na melding van de buren ging de politie eergisteren een kijkje nemen bij de woning van de oude man. Met een slotenmaker werd de woning van de man geopend en ontdekte de agenten dat de man al maanden dood in zijn woning lag.

ReactiesRelated Articles

Gevonden man blijkt 62-jarige man uit Turkije te zijn

Het slachtoffer dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. De

KNMI waarschuwt voor extreme gladheid in Gelderland

De eerste komende uren zijn er geen waarschuwingen door het KNMI. Maar dinsdagavond laat verandert dat direct.  Reacties

Nee-stemmers komen met onzin dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd

Het referendum over Stadsblokken-Meinerswijk (overkant Rijnkade) komt steeds dichterbij en zorgt ook voor veel spanning bij de Nee-stemmers in Arnhem.