Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

Politie maakt doodsoorzaak oude man in Presikhaaf bekend

De politie heeft bekend gemaakt hoe de oude man in Presikhaaf kwam te overlijden. De oude man, wonende in de Arnhemse wijk Presikhaaf, werd na maanden overleden te zijn in zijn woning aangetroffen. De meeste buren dachten dat hij in Spanje was omdat hij daar vaak naar toe ging. Veel contact was er niet met de buurman.Geen sprake van een misdrijf

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Dit bleek uit een forensisch onderzoek dat plaatsvond in Elst. Hier was nog onduidelijkheid over omdat de man maandenlang in de woning heeft gelegen.

Na melding van de buren ging de politie eergisteren een kijkje nemen bij de woning van de oude man. Met een slotenmaker werd de woning van de man geopend en ontdekte de agenten dat de man al maanden dood in zijn woning lag.Related Articles

Bekende Arnhemmer wint een miljoen euro met Lotto

Een bekende Arnhemmer heeft onlangs een miljoen euro gewonnen door het spelen (gokken) van Lotto. Dit werd zaterdag bekend.

Waarschuwing gemeente Arnhem aan kinderen die vaak buiten spelen

Op verschillende plekken in Gelderland zit lood in de bodem. Als jonge kinderen lood binnenkrijgen, kan dat invloed hebben op

Je moet ballen hebben om van deze waterglijbaan af te gaan

Hoe oud je ook bent, een glijbaan blijft leuk. Maar durf je wel in alle waterglijbanen te stappen? Een glijbaan