Steun 11-jarige zoon raadslid Usta voor speciale behandeling hersentumor in Spanje

Steun 11-jarige zoon raadslid Usta voor speciale behandeling hersentumor in Spanje

Arnhemmer Yıldırım Usta maakt zware tijden mee sinds dat hij een paar dagen geleden heeft vernomen dat zijn 11-jarige zoon een hersenstam tumor heeft. De familie kreeg dit te horen bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. 

11-jarige zoon van Arnhemmer Yıldırım Usta

De Arnhemse gemeenteraadslid Usta en fractievoorzitter van DENK is voornamelijk bekend vanwege zijn werkzaamheden als gementeraadslid in Arnhem en jarenlange ervaring als bestuurslid bij ondernemersvereniging TOV. 



Speciale behandeling hersentumor in Spanje

Zijn zoon Ömer (11) ligt op dit moment in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht en moet voor een speciale en dure behandeling naar Spanje. Volgens een team van adviseurs en experts is er maar een oplossing: Een behandeling aan zijn hersenstam tumor aan een universiteit in Spanje. 

De keuze voor deze eerste behandeling (van 2 weken) is snel gemaakt en vindt al op 24 juli plaats in Spanje. Daarna is het van het levensbelang dat de 11-jarige Ömer om de 3 weken naar Spanje gaat voor een vervolgbehandeling. Uiteindelijk zal dit hele proces 6 maanden gaan duren. 

Uw reclame ook hier te zien?

Alle steun is welkom

De zorgverzekeraar van de Usta’s zal de behandeling in zijn geheel vergoeden. Dit is niet het geval voor de kosten het verblijf in Spanje en de reizen naar Spanje die om de drie weken gaan plaatsvinden. Vanwege de speciale zorg voor de zoon van Yıldırım Usta moet hij dan ook met alle comfort vervoert worden. 

Dit zal dan ook veel kosten met zich meebrengen. Om de zorgen van de ouders van Ömer (11)  enigzins te verlichten hebben enkele betrokkenen een inzamelingsactie gestart om Ömer te steunen tijdens deze reis. Ook u kunt Ömer steunen door een bijdrage naar keuze te doneren aan NL61INGB0756883423 ter attentie van Kaan Usta. Je kunt ook een Tikkie zenden!

Oprichting van een stichting voor Ömer

Nevin Dikici van Bureau Eigen Kr8 doet de coordinatie met enkele familieleden en vrienden. Verschillende bronnen melden inmiddels dat er gestart is met het oprichten van een stichting voor Ömer. 

BMsigortam.nl


Related Articles

Op deze plekken mag je in Arnhem geen vuurwerk afsteken

Arnhem krijgt steeds meer vuurwerkvrije zones. De burgemeester let hier ook meer op dan voorgaande jaren. 

Nereye Sıçacaklar Sivaslı Esnafın İsyanı – Yeni

Eski bir hikaye, ama olsun… Adama fenomen oldu… Haklıydı tabi. Sivaslı esnafın Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e isyanı ülke basınında

1 miljoen euro beschikbaar voor 80 extra waterstofauto’s in Arnhem

De Provincie Gelderland en de gemeente Arnhem willen meer waterstofauto’s in Nederland dan de huidige zestig stuks. Dankzij een speciale

Geverifieerd door MonsterInsights