Steun 11-jarige zoon raadslid Usta voor speciale behandeling hersentumor in Spanje

Steun 11-jarige zoon raadslid Usta voor speciale behandeling hersentumor in Spanje

Arnhemmer Yıldırım Usta maakt zware tijden mee sinds dat hij een paar dagen geleden heeft vernomen dat zijn 11-jarige zoon een hersenstam tumor heeft. De familie kreeg dit te horen bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. 

11-jarige zoon van Arnhemmer Yıldırım Usta

De Arnhemse gemeenteraadslid Usta en fractievoorzitter van DENK is voornamelijk bekend vanwege zijn werkzaamheden als gementeraadslid in Arnhem en jarenlange ervaring als bestuurslid bij ondernemersvereniging TOV. Speciale behandeling hersentumor in Spanje

Zijn zoon Ömer (11) ligt op dit moment in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht en moet voor een speciale en dure behandeling naar Spanje. Volgens een team van adviseurs en experts is er maar een oplossing: Een behandeling aan zijn hersenstam tumor aan een universiteit in Spanje. 

De keuze voor deze eerste behandeling (van 2 weken) is snel gemaakt en vindt al op 24 juli plaats in Spanje. Daarna is het van het levensbelang dat de 11-jarige Ömer om de 3 weken naar Spanje gaat voor een vervolgbehandeling. Uiteindelijk zal dit hele proces 6 maanden gaan duren. 

Uw reclame ook hier te zien?

Alle steun is welkom

De zorgverzekeraar van de Usta’s zal de behandeling in zijn geheel vergoeden. Dit is niet het geval voor de kosten het verblijf in Spanje en de reizen naar Spanje die om de drie weken gaan plaatsvinden. Vanwege de speciale zorg voor de zoon van Yıldırım Usta moet hij dan ook met alle comfort vervoert worden. 

Dit zal dan ook veel kosten met zich meebrengen. Om de zorgen van de ouders van Ömer (11)  enigzins te verlichten hebben enkele betrokkenen een inzamelingsactie gestart om Ömer te steunen tijdens deze reis. Ook u kunt Ömer steunen door een bijdrage naar keuze te doneren aan NL61INGB0756883423 ter attentie van Kaan Usta. Je kunt ook een Tikkie zenden!

Oprichting van een stichting voor Ömer

Nevin Dikici van Bureau Eigen Kr8 doet de coordinatie met enkele familieleden en vrienden. Verschillende bronnen melden inmiddels dat er gestart is met het oprichten van een stichting voor Ömer. 

BMsigortam.nl


Related Articles

Hennepkwekerij en auto in beslag genomen van 61-jarige man uit Zevenaar

Wanneer je illegale praktijken uitvoert weet je dat daar consequenties aan hangen. Deze meneer had niet alle gevolgen van zijn

Nu al 118.000 euro opgehaald voor nieuwbouw moskee in Arnhem

Er is meer dan 118.000 euro opgehaald voor de nieuwe Ayasofya moskee in Arnhem. Sinds de lancering van de website,

Braderie (Kermes) in Arnhem-Zuid brengt mensen bij elkaar

De braderie, in het Turks Kermes, in Arnhem-Zuid zag er weer op en top uit! Stichting Lale organiseert weer drie