Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld. Vijf auto’s werden in de nacht van zaterdag op zondag bewust in brand gestoken. (Foto: screenshot youtube)

Een of meerdere gekken

Officieel loopt er een onderzoek omdat er een vermoeden is dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft geen verdachten, kan het amper bijhouden en er wordt steeds niemand opgepakt. De stad wordt geteisterd door een onbekende of een paar onbekende ‘gekken’ die zomaar auto’s in brand steken. Het kan haast niet anders dat het steeds gaat om de zelfde verdachten. Hoeveel van deze ‘gekken’ telt Arnhem namelijk?



De vijf auto’s die zaterdagnacht verwoest zijn stonden allen geparkeerd aan de Leimuidenplaats. Even verderop aan de Aalburgstraat was het weer raak en stond er een caravan in brand. Mogelijk zijn dit weer dezelfde verdachten.

Politie op zoek naar getuigen

De politie is op zoek naar getuigen, of ze zich gaan melden is nog maar de vraag. De auto’s zijn zaterdagnacht rond 03:30 in brand gestoken. De kans is klein dat er dan nog mensen op straat zijn. Maar mocht je meer weten of heb je namen va verdachten, bel dan direct met de politie.

Check hier de foto’s van alle verwoeste auto’s.

Reacties



Related Articles

Basisscholen in Arnhem horen rekening te houden met EK wedstrijden Turkije

Nederland is er helaas niet bij tijdens het EK in Frankrijk dat vrijdag begint in Parijs. De Turkse Arnhemmers hebben

Autobedrijf Vlamoven vult uw airco bij voor 40 euro

Bij Autobedrijf Vlamoven weten ze heel goed wat een actie is waar de Arnhemmer ook veel aan heeft. Reacties

Informatiecentrum Slag om Arnhem klaar in 2017

De gemeente maakte recent bekend dat het paviljoen Slag Om Arnhem in het voorjaar van 2017 haar deuren zal gaan