Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld. Vijf auto’s werden in de nacht van zaterdag op zondag bewust in brand gestoken. (Foto: screenshot youtube)

Een of meerdere gekken

Officieel loopt er een onderzoek omdat er een vermoeden is dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft geen verdachten, kan het amper bijhouden en er wordt steeds niemand opgepakt. De stad wordt geteisterd door een onbekende of een paar onbekende ‘gekken’ die zomaar auto’s in brand steken. Het kan haast niet anders dat het steeds gaat om de zelfde verdachten. Hoeveel van deze ‘gekken’ telt Arnhem namelijk?De vijf auto’s die zaterdagnacht verwoest zijn stonden allen geparkeerd aan de Leimuidenplaats. Even verderop aan de Aalburgstraat was het weer raak en stond er een caravan in brand. Mogelijk zijn dit weer dezelfde verdachten.

Politie op zoek naar getuigen

De politie is op zoek naar getuigen, of ze zich gaan melden is nog maar de vraag. De auto’s zijn zaterdagnacht rond 03:30 in brand gestoken. De kans is klein dat er dan nog mensen op straat zijn. Maar mocht je meer weten of heb je namen va verdachten, bel dan direct met de politie.

Check hier de foto’s van alle verwoeste auto’s.

ReactiesRelated Articles

Bekende zorginstelling huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Stichting Jeugdbescherming Gelderland huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 Arnhem Reacties

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem. Reacties

Magische grens van 1000 euro is bereikt #helpmeedan

De voorzitter van de PvdA in Arnhem, Mark Lauriks, maakte via social media bekend dat hij inmiddels al 1000 euro