‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

De bekende Arnhemse barber Amir is tegenwoordig ook met de auto op vakantie. De kapper aan de Hommelstraat (By Barber) is eindelijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Hij zal dus nog vrolijker zijn dan normaal.

Rijinstructeur Mikail Dinc uit Klarendal kon zijn ogen niet geloven toen Amir een appje stuurde dat hij geslaagd was. Waarom hij zo verbaasd was is niet helemaal duidelijk. Beiden waren niet bereikbaar voor commentaar.Amir kreeg les bij autorijschool MikDrive uit Arnhem. De auto en de bekende instructeur werden dan ook regelmatig gespot aan de Hommelstraat. Diverse bronnen bevestigen wel dat de barber niet altijd op tijd was wanneer de auto voor de deur stond.

Barber Amir is zijn carriere, net als bijna alle andere barbers in Arnhem, ook begonnen bij Kapsalon Köksal in Arnhem.

ReactiesRelated Articles

Arnhems eerste restaurant met kip prominent op de kaart

Op 3 oktober 2015 is de feestelijke opening van restaurant Walid’s: het eerste restaurant in Arnhem waar kipgerechten centraal staan.

Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Na een schietpartij aan de Limburgsingel is donderdagavond een dode gevallen. Wie de dode is wordt niet bevestigd. Volgens verschillende

Bekende zanger gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

De bekende Turkse zanger en Arnhemmer Umut Timur werd vrijdag in Arnhem gespot tijdens het vrijdaggebed in de HDV Turkiyem