‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

‘Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat hij…’

De bekende Arnhemse barber Amir is tegenwoordig ook met de auto op vakantie. De kapper aan de Hommelstraat (By Barber) is eindelijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Hij zal dus nog vrolijker zijn dan normaal.

Rijinstructeur Mikail Dinc uit Klarendal kon zijn ogen niet geloven toen Amir een appje stuurde dat hij geslaagd was. Waarom hij zo verbaasd was is niet helemaal duidelijk. Beiden waren niet bereikbaar voor commentaar.Amir kreeg les bij autorijschool MikDrive uit Arnhem. De auto en de bekende instructeur werden dan ook regelmatig gespot aan de Hommelstraat. Diverse bronnen bevestigen wel dat de barber niet altijd op tijd was wanneer de auto voor de deur stond.

Barber Amir is zijn carriere, net als bijna alle andere barbers in Arnhem, ook begonnen bij Kapsalon Köksal in Arnhem.

ReactiesRelated Articles

Ismet Dilekci topscorer tijdens Baklava Toernooi 2018

Topspits Ismet Dilekci werd zondagmiddag topscorer tijdens het Baklava toernooi van voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem. De sterke spits van Veluwezoom

Ontwerper duurzaam zwembad Valkenhuizen is bekend

Het bureau Hooper Architects uit het Brabantse Oosterhout mag het ontwerp maken voor de nieuwbouw van het Arnhemse zwembad Valkenhuizen.

D66-leider Pechtold ontmoet bekende Arnhemse ondernemer

D66-leider Alexander Pechtold was onlangs in Arnhem. Samen met de Arnhemse wethouder Leisink en fractievoorzitter Sabine Andeweg werden er flyers