Massaal in de rij voor een ventilator bij cadeaushop Avrasya

Massaal in de rij voor een ventilator bij cadeaushop Avrasya

Cadeaushop Avrasya is nog maar een van de weinige winkels in Gelderland waar ze ventilatoren op voorraad hebben. Dit heeft natuurlijk te maken met de warmte en hittegolf waar ze in de regio Arnhem ook veel last van hebben.Het management van Avrasya aan de hommelstraat verklaarde dat ze het niet bij kunnen houden. ‘Er is zoveel vraag dat we er steeds binnen een dag weer doorheen zitten. Als we de ventilatoren online plaatsen, worden ze al verkocht voordat ze binnen zijn. Dat verklaart ook de wachtrij voor de deur.’

De redactie van nieuwswebsite HaberArnhem ging gisteren op zoek naar ventilatoren in Arnhem. Nergens waren ze in Arnhem nog voor betaalbare prijzen beschikbaar, op Avrasya na. Zelfs de allergoedkoopste ventilatoren van Action waren gewoon op. Zo raar is het dus ook weet niet dat mensen naar de hommelstraat gaan voor een goedkope en goede ventilator.

ReactiesRelated Articles

Prachtige beelden van Arnhemmers tijdens bruiloft Mehmet en Marokkaanse Ikram

Arnhemmers zijn trotse inwoners van de Gelderse hoofdstad, bleek maar weer tijdens een bruiloft bij Het Paleis in Schiedam. Klarendaller

VIDEO Voorvertoning Recep Ivedik 5 nu officieel

Sahan Gökbakar de man die deel 1 tot en met 4 van Recep Ivedik op zijn naam heeft staan. Reacties

Programma Openingsweekend station Arnhem

Op donderdag 19 november is het zover: de officiële opening van het station Arnhem. Een moment waar Arnhem lang naar