Massaal in de rij voor een ventilator bij cadeaushop Avrasya

Massaal in de rij voor een ventilator bij cadeaushop Avrasya

Cadeaushop Avrasya is nog maar een van de weinige winkels in Gelderland waar ze ventilatoren op voorraad hebben. Dit heeft natuurlijk te maken met de warmte en hittegolf waar ze in de regio Arnhem ook veel last van hebben.Het management van Avrasya aan de hommelstraat verklaarde dat ze het niet bij kunnen houden. ‘Er is zoveel vraag dat we er steeds binnen een dag weer doorheen zitten. Als we de ventilatoren online plaatsen, worden ze al verkocht voordat ze binnen zijn. Dat verklaart ook de wachtrij voor de deur.’

De redactie van nieuwswebsite HaberArnhem ging gisteren op zoek naar ventilatoren in Arnhem. Nergens waren ze in Arnhem nog voor betaalbare prijzen beschikbaar, op Avrasya na. Zelfs de allergoedkoopste ventilatoren van Action waren gewoon op. Zo raar is het dus ook weet niet dat mensen naar de hommelstraat gaan voor een goedkope en goede ventilator.Related Articles

Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

Arnhem is booming voor Turkse supermarkten, blijkt uit recente informatie. Na de komst van Meltem Plaza en de grootste supermarkt

Auto ramt naast ingang supermarkt SPAR bij Arnhem Centraal

Een vooralsnog onbekende automobilist ramde zondagmorgen de entree van een gebouw naast de Spar-supermarkt op het Willemsplein in Arnhem. De

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten. De bekende Hairsalon uit Deventer opende drie jaar geleden een tweede vestiging

Geverifieerd door MonsterInsights