Arnhemmers reageren hilarisch op boerka verbod

Arnhemmers reageren hilarisch op boerka verbod

Youtuber Abdellatif ging in Arnhem in gesprek met bezoekers van de binnenstad en vroeg hun om een reactie naar aanleiding van een boerka verbod. De Arnhemmers reageerden zoals altijd heel nuchter en op zijn ‘Ernums’.

Grappige reacties op boerkaverbod

De wet is per 1 augustus 2019 ingegaan en bepaald dat het dragen van gezichtsbedekkende niet is toegestaan rond en in gebouwen van scholen, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het openbaar vervoer. Het grappige is dat het maar om circa 150 dames gaat in heel Nederland.De reacties van Arnhemmers op deze nieuwe wet is hilarisch maar ook grappig om terug te zien. Zie de beelden van het filmpje van youtuber Abdellatif.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Kassamedewerkster Appie Heijn pranken doe je zo

Lol maken op een nette manier moet kunnen, ook in de Albert Heijn. Reacties

Ook Big Bazar opent nieuwe locatie in Arnhem

Big Bazar opent winkel aan Rijnstraat Arnhem ARNHEM – In opdracht van de eigenaar heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in