Bekende vlogger gespot bij Boxing By Kasap

Bekende vlogger gespot bij Boxing By Kasap

De bekende Arnhemse vlogger en motivator Bahri Özsoy is maandagavond tijdens een pittige training gespot bij de Arnhemse boksschool Boxing by Kasap.

Bekend om ‘motiveren’ en gezonde snacks

De vlogger heeft duizenden volgers op insta en is behalve een ‘kast’ van een motivator ook een goede kok. Als je zijn posts bekijkt op insta zie je allerlei lekkere en gezonde maaltijden die speciaal worden gemaakt door de Arnhemmer. Bahri is op insta te vinden met zijn naam ‘Motivation_bo’.



De Arnhemmer vlogt regelmatig en heeft vaal filmpjes met bekende Nederlanders of mensen uit de regio. De ingezonden foto laat zien dat Motivation_Bo niet alleen gezond eet maar ook goed traint bij de Arnhemse boksschool. De trainingen worden door NOC-NSF bokstrainer Sayit Yanik gegeven. Yanik is ook bokstrainer bij de Nederlandse boksbond.

Of de vlogger vaak aan het trainen is bij Boxing by Kasap is niet bekend. De foto zou net gemaakt zijn na een heftige boks- en conditietraining. Bronnen dichtbij de vlogger melden dat hij goed kan stoten en een ‘heavyweight’ lichaam heeft met amper vetlagen.

Later meer….



Related Articles

Check de beelden | Domste inbreker van 2021 nu al opgepakt

Een inbreker heeft vannacht (tijdens oud en nieuw) geprobeerd om onopvallend een woning leeg te halen en zich daarna te

Menzis weigert vergoeding training geleidehond, Arnhemmer nu in de problemen

Het verhaal gaat over de man van Floor Gunes-van Ent uit Arnhem. Volgens Floor heeft ze een geweldige man met

Zonnestudio Elderveld maakt come-back na bizarre aanslag op buren

De zonnebanken bij zonnestudio Elderveld zijn een paar dagen geleden alweer geplaatst, nadat deze weggehaald waren vanwege een heftige brand

Geverifieerd door MonsterInsights