Peuter (3) vindt 6000 euro in zandbak en verstopt dit in poppetje

Peuter (3) vindt 6000 euro in zandbak en verstopt dit in poppetje

Een peuter uit Arnhem heeft gisterenmiddag 6000 euro gevonden in een zandbak. Opvallend genoeg hield zij dit geheim van alles en iedereen. Via via kwam de redactie op meer informatie hierover.

Zakje gevonden in een zandbak

Tijdens het spelen (in een zandbak) met een emmer en schep kwam de peuter een zakje tegen met briefgeld. Hoe dit zakje daar terecht is gekomen, is niet bekend. De ouders van het kindje wilden hier ook niet meer over kwijt, omdat ze het ook niet weten.De peuter, van drie jaar, was niet van plan om het geld aan de grote klok te hangen. Hij heeft het tijdens het spelen in zijn zak gestopt en wilde opeens ook direct naar huis. ‘Terwijl ze net buiten waren om te gaan spelen.’, vertelt zijn moeder. ‘Hij had het opeens koud en wilde niet meer buiten spelen’. Achteraf blijkt dus wel waarom de peuter opeens naar huis wilde.

Peuter gedraagt zich vreemd

Wat zich daarna precies heeft afgespeeld is niet helemaal duidelijk. De moeder van de peuter komt tijdens het opruimen van de poppetjes een zakje tegen in het buikje van een van de transformers poppetje. Na het opendoen ziet ze een plastic zak met 6000 euro en twee paperclips. De peuter ontkent in eerste instantie, maar geeft niet veel later aan hoe hij aan het bedrag is gekomen.

Wat de ouders nu met de 6000 euro gaan doen is niet bekend. De peuter zelf was natuurlijk niet bereikbaar voor commentaar.

Uw reclame ook hier te zien?


Related Articles

Man (25) en vrouw (22) uit Arnhem stelen in totaal 350.000 euro met babbeltruc

De FIOD heeft twee Arnhemmers een minder leuke dag bezorgd door vroeg in de ochtend op te pakken vanwege het

Mustafa Iric gespot in Turkse supermarkt Guven

Mustafa Iric is een echte fan van Turkse sucuk (knoflookworst). Iric werd onlangs bij Guven Supermarkt in Presikhaaf gespot. De

T-Mobile medewerker steelt show met hooghouden smartphone

Een van de bekendste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem. Er niemand in Arnhem die hier nog raar van

Geverifieerd door MonsterInsights