Manager Albert Heijn knock out geslagen door boze klant

Manager Albert Heijn knock out geslagen door boze klant

Een supermarktmanager van de Albert Heijn in Klarendal is zeer recent neergeslagen door een boze klant. Ooggetuigen melden dit aan de redactie.

Poging tot diefstal

De manager zou volgens ooggetuigen een klant aanspreken bij de kassa’s vanwege een poging tot diefstal. Het gesprek duurde in totaal maar tien seconden omdat de verdachte geen zin had in een gesprek en direct agressief reageerde. Toen hij van achteren tegen werd gehouden door een superijverige supermarktmanager kreeg hij een ‘rechtse directe’ van de klant en viel hij neer.

Manager niet getraind en direct neergeslagen

De manager van Albert Heijn was duidelijk niet getraind en had geen ervaring in een vechtsport. Voordat hij het in de gaten had kreeg hij een stoot en ging hij knock out. Een gebroken neus en schade aan zijn oogkas was het eindresultaat. ‘De aanwezige klanten keken helaas ook toe, omdat het allemaal veel te snel gebeurde, aldus een ooggetuige’. Waarom de supermarktmanager alleen op de verdachte afliep is niet bekend.

De vestiging van Albert Heijn in Klarendal zit in een aandachtswijk waar vaak veel diefstal wordt gepleegd. De winkel heeft ook geen externe beveiliger voor dit soort situaties, in tegenstelling tot andere Albert Heijn filialen waar dit wel het geval is.

Of de verdachte is opgepakt is niet bekend. Er gaan zelfs geruchten rond in de wijk dat medewerkers getraind zullen worden bij een Arnhemse vechtsportschool in de buurt. Een bevestiging hiervan hebben we helaas niet.





Related Articles

Aanslag op De Blauwe Hoek zorgt voor veel vraagtekens

De aanslag op restaurant De Blauwe Hoek heeft veel effect op Arnhemmers. Niemand die dit natuurlijk zag aankomen, vooral omdat

Arnhemmer haalt NOS door met 105 km te rijden

Een 17-jarige bekende Arnhemmer haalde onlangs nog het NOS journaal door in de Arnhemse wijk Presikhaaf met 105 km per

Arnhemse jongeren komen bij elkaar in de moskee om samen te koken

Op 7 december komen verschillende Arnhemse jongeren op een wel hele speciale locatie bijeen om samen te koken. Er is

Geverifieerd door MonsterInsights