Presikhaaf krijgt weer een grote Turkse supermarkt

Presikhaaf krijgt weer een grote Turkse supermarkt

Het hing al een tijdje in de lucht, maar sinds kort is het officieel geworden. Winkelcentrum Presikhaaf krijgt een nieuwe grote Turkse supermarkt.

Volgens een publicatie van Wereldhave aan haar aandeelhouders komt Mert Supermarkt met een nieuwe vestiging naar Presikhaaf. Het bedrijf heeft ook al een vestiging in Malburgen. Volgens een oplettende bewoner uit de wijk wordt het oude pand van COOP minder gesloopt en komt er 400 vierkante meter extra winkelruimte bij. Dit werd bekend gemaakt in de publicatie van winkelcentrum eigenaar Wereldhave.



Turkse super in Presikhaaf
Het bedrijf is inmiddels ook al ingeschreven bij de Kvk waardoor we zeker weten dat het om een Turkse super gaat. Met de komst van Mert supermarkt barst de strijd weer los met grote concurrenten zoals Guven Supermarkt aan de honigkamp en Meltem Plaza aan de Dr. C lelyweg. Een paar jaar geleden was dat niet anders toen Guven Supermarkt en Meltem Plaza kozen voor een grote vestiging in Arnhem.

De hoofdstad van Gelderland is een belangrijke trekpleister geworden voor grote Turkse supers. Ook de Turks Nederlandse consument heeft tegenwoordig geen zin meer om apart naar de bakker, slager en de supermarkt te gaan.



Related Articles

LIVEblog: Heel Nederland volgt Yuri van Gelder vanwege kort geding in Arnhem

Yuri van Gelder probeert alsnog via de rechter deelname aan de ringenfinale in Rio af te dwingen, nadat hij uit

Gevonden man blijkt 62-jarige man uit Turkije te zijn

Het slachtoffer dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. De

Volgende week ernstige verkeershinder op de Velperweg

Vanaf zaterdag 14 oktober vindt er groot onderhoud plaats aan het kruispunt Velperweg, Bronbeeklaan en de Van Remagenlaan. De Van

Geverifieerd door MonsterInsights