Politie grijpt in bij Turks bruiloft vanwege corona

Politie grijpt in bij Turks bruiloft vanwege corona

Wie denkt dat het om een grap gaat heeft het mis. Vandaag heeft de politie in Druten (Gelderland) ingegrepen bij een Turks bruiloft omdat er meer dan 100 bezoekers aanwezig waren. Bronnen uit Druten melden dit aan de redactie.

Volgens een van de bezoekers waren er te veel mensen aanwezig dan de toegestane 100 mensen. De agenten kwamen zelfs twee keer langs om te kijken of de bezoekers echt weg waren en er niet meer dan 100 bezoekers gezamenlijk aanwezig waren.



Corona noodverordening
Er is een corona-noodverordening van toepassing in sommige regio’s.waardoor de politie direct kan ingrijpen en arrestaties kan verrichten indien mensen zich er niet aan houden. En de bruiloftzaal in Druten is een bekende locatie waar honderden op af komen voor een bruiloft.

Verschillende bruiloften in Arnhem en omgeving krijgen nu direct ook een aangepaste karakter. Om zo te voldoen aan de eis om niet meer dan 100 mensen toe te laten bij een evenement. Bruiloften vallen hier ook automatisch onder. En een gemiddelde bruiloft van een Turkse Nederland wordt vaak bezocht door minimaal 500 bezoekers.



Related Articles

76.213 betalende bezoekers voor Luxor Live in 2016

Met een totaal van maar liefst 76.213 betalende bezoekers mag het Arnhemse popodium Luxor Live het jaar 2016 op zijn

Wasmachine stuk? Laag inkomen? Gemeente regelt een energiezuinig model

Arnhemmers met een laag inkomen waarvan bijvoorbeeld de koelkast of wasmachine stuk is, krijgen vanaf nu een energiezuinig model ter

Weer een wietplantage gevonden aan de Johan de Wietlaan

De wijkagenten Rene Huls en Henk Westerhof hebben iets meer oog voor het vinden van wietplantages dan andere agenten. Uit

Geverifieerd door MonsterInsights