Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Nog steeds komen veel mensen en jongeren bij elkaar om samen te zijn ondanks alle coronamaatregelen. Dit zegt de burgemeester van Nijmegen als voorzitter van alle veiligheidsregio’s van Nederland.

Nog steeds komen jongeren namelijk bijeen bij verschillende parken of in de tuin om te barbecueën of shisha te roken. Het dringt bij velen niet door hoe gevaarlijk dit is. Het verzoek van burgemeester Bruls namens alle veiligheidsregio’s is dan ook om gewoon thuis te blijven en als je naar buiten gaat rekening te houden met anderhalf meter afstand.Veel helpt het niet omdat de politie samen met handhaving vele bekeuringen heeft gegeven aan mensen die aan ‘het genieten’ waren in verschillende parken in Arnhem en daarbuiten.

Zo zijn er meerdere bekeuringen uitgegeven in Park Presikhaaf, Sonsbeek en de Posbank vanwege samenscholing. Op sommige plaatsen werd het wel heel gek gemaakt volgens de politie met geluidsinstallaties en barbecue.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

‘Turkse bakker breekt record met 1000 lahmacuns’

Divan bakkerij uit Arnhem maakte onlangs bekend dat het met gemak 1000 lahmacuns kan maken in maar vijf uur tijd.

Arnhemse moskeeën krijgen geen subsidie van gemeente

Arnhemse moskeeën krijgen jaarlijks geen subsidie van gemeente, hoewel sommigen denken dat dit wel het geval is. Dit kunnen we

Gemeente komt met nieuwe gratis Green Bag-service

De gemeente komt bij wijze van proef met een nieuwe Green Bag-service om snoeiafval op te halen indien daar vraag