Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Nog steeds komen veel mensen en jongeren bij elkaar om samen te zijn ondanks alle coronamaatregelen. Dit zegt de burgemeester van Nijmegen als voorzitter van alle veiligheidsregio’s van Nederland.

Nog steeds komen jongeren namelijk bijeen bij verschillende parken of in de tuin om te barbecueën of shisha te roken. Het dringt bij velen niet door hoe gevaarlijk dit is. Het verzoek van burgemeester Bruls namens alle veiligheidsregio’s is dan ook om gewoon thuis te blijven en als je naar buiten gaat rekening te houden met anderhalf meter afstand.Veel helpt het niet omdat de politie samen met handhaving vele bekeuringen heeft gegeven aan mensen die aan ‘het genieten’ waren in verschillende parken in Arnhem en daarbuiten.

Zo zijn er meerdere bekeuringen uitgegeven in Park Presikhaaf, Sonsbeek en de Posbank vanwege samenscholing. Op sommige plaatsen werd het wel heel gek gemaakt volgens de politie met geluidsinstallaties en barbecue.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@haberarnhem.nl


Related Articles

Waarschuwing van wijkagent voor slimme inbreker in Arnhem

Donkere dagen betekent ook dat de professionele inbrekers ook extra actief zijn. Corona of niet, de inbrekers blijven actief blijkt

Mehdi Forutan opent nieuwste barbershop van Arnhem

Mehdi Forutan heeft onlangs een eigen barbersalon geopend aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem. De bekende barber is tegenwoordig aan

‘De Staat’ geeft les Nederlands over D’s en T’s

De Nijmeegse band ‘De Staat’ heeft voor televisieprogramma Het Klokhuis van Zapp een nummer wat nu te zien is op

Geverifieerd door MonsterInsights