Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Burgemeester boos: ‘Samenkomst verboden, ook voor jeugd’

Nog steeds komen veel mensen en jongeren bij elkaar om samen te zijn ondanks alle coronamaatregelen. Dit zegt de burgemeester van Nijmegen als voorzitter van alle veiligheidsregio’s van Nederland.

Nog steeds komen jongeren namelijk bijeen bij verschillende parken of in de tuin om te barbecueën of shisha te roken. Het dringt bij velen niet door hoe gevaarlijk dit is. Het verzoek van burgemeester Bruls namens alle veiligheidsregio’s is dan ook om gewoon thuis te blijven en als je naar buiten gaat rekening te houden met anderhalf meter afstand.Veel helpt het niet omdat de politie samen met handhaving vele bekeuringen heeft gegeven aan mensen die aan ‘het genieten’ waren in verschillende parken in Arnhem en daarbuiten.

Zo zijn er meerdere bekeuringen uitgegeven in Park Presikhaaf, Sonsbeek en de Posbank vanwege samenscholing. Op sommige plaatsen werd het wel heel gek gemaakt volgens de politie met geluidsinstallaties en barbecue.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

‘Pillenverkoper’ en overvallers alsnog opgepakt door Arnhemse politie

Politieagenten kregen in eerste instantie de melding dat er vrijdagmiddag een beroving op het Stationsplein had plaatsgevonden. Reacties

Bokstrainer Sait Yanik trots op zilveren medaille van leerling

Hendrik van der Vaart, van boksschool Boxing By Kasap, heeft maandagavond zilver gewonnen tijdens het belangrijkste internationale toernooi van Nederland

Ook Arnhem heeft een Çiğköftem vestiging

Hoewel de renovatie vrij lang duurde is het dan eindelijk zo ver. Arnhem is een Turkse winkel rijker geworden. Arnhem