Politie Arnhem rukt massaal uit na deze ‘GTA’ beelden

by AMS97531A123 | 18 april 2020 15:08

Een massale knokpartij op het Brandenburgeseplein in Arnhem -Zuid zorgde er vrijdagavond voor dat bijna alle beschikbare Arnhemse agenten massaal naar Arnhem-Zuid snelden om de vechtende partijen uit elkaar te halen. (foto: Screenshot youtube)

GTA-achtige beelden in Arnhem

Op de heftige GTA-achtige beelden is te zien hoe verschillende mensen en familieleden tegen elkaar tekeer gaan en zelfs aanvallen. Ongeveer 200 aanwezigen zagen hoe de politie met vele auto’s aanwezig was om de gewelddadigheden te stoppen. Zoals op de beelden ook te zien is, hield niemand rekening met de wenselijke 1,5 meter.



Ruzie begon door tienermeiden

Diverse bronnen uit Arnhem-Zuid melden dat een aantal tienermeiden ruzie hadden met elkaar. Omdat ze er ‘zelf niet uitkwamen’ werden de broers erbij gehaald. Dit maakte alles natuurlijk nog heftiger, waardoor bijna iedereen zich er mee bemoeide of langskwam om te kijken.

Agenten hebben moeite om menigte tegen te houden

Tientallen agenten hadden moeite om de explosieve meiden en heren tegen te houden. Een verdachte die een agent had neergeslagen, is volgens familieleden, later alsnog opgepakt.

Indien niets zichtbaar kijk dan verder op youtube[1]

Endnotes:
  1. youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=ruzie+arnhem&sp=EgIIAg%253D%253D

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/04/18/politie-arnhem-rukt-massaal-uit-na-deze-gta-beelden/