Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Arnhem is al een tijdje een ‘botox arts’ rijker die wonderen doet met speciale ingrijpen, zonder chirurgische ingrepen. De arts in kwestie, waar we helaas geen naam van kunnen en mogen noemen, beunt bij in Arnhem met allerlei speciale cosmetische behandelingen. Artikel is niet gesponsord, waardoor we alles kunnen publiceren wat openbaar is. (foto: pixabay)

Verjongingsbehandelingen bij Arnhemse botox-arts

De BIG-geregistreerde arts, helpt voornamelijk dames met allerlei klachten en issue’s met betrekking tot verjongingsbehandelingen. Niks lijkt onmogelijk bij deze arts waar je geen bon krijgt als je een dure behandeling contant betaald. Of de dames geen bon vragen om het thuis niet te laten zien, of omdat de botox-arts geen bon geeft is niet helemaal duidelijk.Bekend om verwijderen voorhoofdrimpels

De man in kwestie doet wonderen als we alle verhalen mogen geloven. Van ooglidcorrecties tot aan voorhoofdrimpels en van lipfillers tot aan volumefillers in de wang kun je terecht bij de arts die eind 2019 in Arnhem is gevestigd. De dames die we hebben gesproken zijn positief en geven zelfs grof geld uit om verjongingsbehandelingen toe te passen.

Onderzoek toont aan dat deze botoxarts niet illegaal bezig is. De arts heeft een Kamer van Koophandel registratie als eenmanszaak. Hij heeft zelfs gewoon een instagram-pagina waar hij alles deelt en vast ook een goede boekhouder die hem adviseert inzake contante betalingen.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@haberarnhem.nl


Related Articles

Bijzondere titel voor Mehmet Boga tijdens besnijdenisfeest van neefje in Oldebeth Exclusive

De Arnhemse boekhouder en amateurvoetballer Mehmet Boga was afgelopen zaterdag ‘Kirve’ tijdens een besnijdenisfeest van zijn neefje Furkan in Oldebeth

Burgemeester Ahmed Marcouch opent vernieuwd zwembad Bio Vakantieoord

Op woensdag 19 juni opende burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem het vernieuwde zwembad van het Bio Vakantieoord. Het zwembad, een

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende

Geverifieerd door MonsterInsights