Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Iraanse botox arts doet wonderen met bizarre handelingen in Arnhem

Arnhem is al een tijdje een ‘botox arts’ rijker die wonderen doet met speciale ingrijpen, zonder chirurgische ingrepen. De arts in kwestie, waar we helaas geen naam van kunnen en mogen noemen, beunt bij in Arnhem met allerlei speciale cosmetische behandelingen. Artikel is niet gesponsord, waardoor we alles kunnen publiceren wat openbaar is. (foto: pixabay)

Verjongingsbehandelingen bij Arnhemse botox-arts

De BIG-geregistreerde arts, helpt voornamelijk dames met allerlei klachten en issue’s met betrekking tot verjongingsbehandelingen. Niks lijkt onmogelijk bij deze arts waar je geen bon krijgt als je een dure behandeling contant betaald. Of de dames geen bon vragen om het thuis niet te laten zien, of omdat de botox-arts geen bon geeft is niet helemaal duidelijk.



Bekend om verwijderen voorhoofdrimpels

De man in kwestie doet wonderen als we alle verhalen mogen geloven. Van ooglidcorrecties tot aan voorhoofdrimpels en van lipfillers tot aan volumefillers in de wang kun je terecht bij de arts die eind 2019 in Arnhem is gevestigd. De dames die we hebben gesproken zijn positief en geven zelfs grof geld uit om verjongingsbehandelingen toe te passen.

Onderzoek toont aan dat deze botoxarts niet illegaal bezig is. De arts heeft een Kamer van Koophandel registratie als eenmanszaak. Hij heeft zelfs gewoon een instagram-pagina waar hij alles deelt en vast ook een goede boekhouder die hem adviseert inzake contante betalingen.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@haberarnhem.nl


Related Articles

Mega-controle op snelwegen bij Duitse grens

De politie is weer druk bezig met controles op de belangrijkste wegen tussen Nederland en Duitsland. Op bijna alle grensovergangen

Donderdag voorlichtingsavond over bestrijding gevaarlijke Japanse Duizendknoop

Japanse duizendknopen kunnen straten en tuinen slopen. De gemeente organiseert daarom een voorlichtingsavond over de bestrijding van de Japanse Duizendknoop.

Kantoren in Arnhem-Zuid worden massaal verbouwd naar wonen

ARNHEM – Deze week verschijnt de Transformatiescan 2017, het jaarlijkse onderzoek van Strijbosch Thunnissen Research naar de ontwikkelingen op het

Geverifieerd door MonsterInsights