‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

In Arnhem-Noord is er een veel besproken nieuwe update over de heftige autobranden van de afgelopen periode. Hoe werkelijk dit is, moet in de komende dagen blijken.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Hier zichtbaar? € 19,- per week! Stuur een DM

Onterechte arrestatie
Diverse niet officiële bronnen maken melding van een onterechte arrestatie van een Arnhemmer. Deze Arnhemmer wilde een nieuwe auto aanschaffen, en stak zijn eigen auto in brand om zo geld van de verzekering op te eisen. Helaas werd hij daarbij betrapt.

Het probleem voor deze Arnhemmer is veel erger geworden, omdat de politie hem nu zou verdenken van alle autobranden in Arnhem. Of hier bewijs voor is, en op grond van welke verdachtmakingen de man exact vastzit is niet bekend.

Wel of geen fakepyromaan
De familieleden van deze ‘fake pyromaan’ zouden nu zijn onschuld willen bewijzen door aan te tonen dat hij niet de brandstichter was van alle autobranden in Arnhem. Uit protest zorgen zij nu voor verschillende autobranden in de stad om te bewijzen dat de verdachte onterecht vast zou zitten.Of dit een complottheorie is uit Arnhem of mogelijk in de buurt komt van de werkelijkheid moet nog uitgezocht worden. Weet je meer of heb je tips? Stuur ons dan een bericht!

ReactiesRelated Articles

D66 teleurgesteld in opzeggen samenwerking

D66 is teleurgesteld over het opzeggen van de samenwerking door GroenLinks, VVD en PvdA naar aanleiding van de kritische houding

Voormalig Arnhemse Boys-ster Yasin Köylü (32) emotioneel na bekendmaking

Ooit speelde hij de sterren van de hemel in Arnhem als speler van de Arnhemse Boys en FC Presikhaaf. Maar

Politiehelikopter traceert grote hennepkwekerij in Arnhem

Wijkagent Eric Hortensius maakte eergisteren melding van een hennepkwekerij dat werd ontdekt dankzij de warmtebeeldcamera van een politiehelikopter in Arnhem.