‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

‘Onterechte arrestatie aanleiding voor heftige Arnhemse autobranden’

In Arnhem-Noord is er een veel besproken nieuwe update over de heftige autobranden van de afgelopen periode. Hoe werkelijk dit is, moet in de komende dagen blijken.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Hier zichtbaar? € 19,- per week! Stuur een DM

Onterechte arrestatie
Diverse niet officiële bronnen maken melding van een onterechte arrestatie van een Arnhemmer. Deze Arnhemmer wilde een nieuwe auto aanschaffen, en stak zijn eigen auto in brand om zo geld van de verzekering op te eisen. Helaas werd hij daarbij betrapt.

Het probleem voor deze Arnhemmer is veel erger geworden, omdat de politie hem nu zou verdenken van alle autobranden in Arnhem. Of hier bewijs voor is, en op grond van welke verdachtmakingen de man exact vastzit is niet bekend.

Wel of geen fakepyromaan
De familieleden van deze ‘fake pyromaan’ zouden nu zijn onschuld willen bewijzen door aan te tonen dat hij niet de brandstichter was van alle autobranden in Arnhem. Uit protest zorgen zij nu voor verschillende autobranden in de stad om te bewijzen dat de verdachte onterecht vast zou zitten.Of dit een complottheorie is uit Arnhem of mogelijk in de buurt komt van de werkelijkheid moet nog uitgezocht worden. Weet je meer of heb je tips? Stuur ons dan een bericht!

ReactiesRelated Articles

Handgranaat in woning, man en baby springen uit het raam en komen om

Een man is met een baby uit een flatraam gesprongen en zijn beiden om het leven gekomen. Reacties

Gratis onafhankelijke cliëntondersteuning bij keukentafelgesprek

De wijkteams voeren in Arnhem keukentafelgesprekken met inwoners over benodigde hulp of herindicaties. Bij deze gesprekken mag een cliëntondersteuner aanwezig

Slaapspecialist Ralph Klaassen opent nieuwe vestiging in Doesburg

De slaapspecialist uit Dieren (Gelderland), Ralph Klaassen, heeft een nieuwe vestiging geopend in Doesburg. De vestiging in Dieren voldeed niet