Ondanks arrestatie verdachte toch weer een autobrand in Arnhem

Ondanks arrestatie verdachte toch weer een autobrand in Arnhem

Het blijft een probleem in Arnhem nu zondagnacht weer een auto is afgebrand, ondanks dat de politie een verdachte heeft gearresteerd. Burgemeester Marcouch was nog eergisteren nog blij dat de verdachte was opgepakt en twitterde:’We hebben beet’. (Foto: screenshot YouTube)

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Vanaf €19,- per week | info@haberarnhem.nl

Nu raak in Rijkerswoerd
Op de Simon Vestdijksingel in Rijkerswoerd was het vannacht om half twee raak toen een auto in brand werd gestoken. De auto was al vrij snel voor meer dan de helft iun brand toen de brandweer kwam. Veel bleef er niet over van de auto.

Nog steeds chaos in Arnhem
Een verdachte werd niet gepakt, waardoor er nog steeds chaos heerst in Arnhem ondanks een arrestatie van een 39-jarige Arnhemmer. De politie is met man en macht bezig om in de nachtelijke uren te surveilleren. In verschillende wijken is er zelfs politie te paard.



Toch onterechte arrestatie van verdachte?
Nieuwsblog HaberArnhem kwam als eerste met een publicatie over een onterechte arrestatie van een Arnhemmer die betrokken zou zijn bij de heftige autobranden in Arnhem. Vanwege de onterechte arrestatie zouden familieleden en vrienden van de verdachte auto’s in brand steken, om aan te tonen dat de verdachte niets te maken heeft met de recente autobranden.



Related Articles

Drie gasten stelen duizenden euro’s aan laptops in Arnhem

Je moet het maar durven om op klaarlichte dag laptops te gaan stelen in hartje Arnhem. Deze drie gasten kregen

Juweliersketen Swarovski huurt winkelruimte op top A1 locatie in Arnhem

Swarovski huurt winkelruimte op top A1 locatie in Arnhem

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen

Geverifieerd door MonsterInsights