Ondanks arrestatie verdachte toch weer een autobrand in Arnhem

by AMS97531A123 | 4 mei 2020 10:37

Het blijft een probleem in Arnhem nu zondagnacht weer een auto is afgebrand, ondanks dat de politie een verdachte heeft gearresteerd. Burgemeester Marcouch was nog eergisteren nog blij dat de verdachte was opgepakt en twitterde:’We hebben beet’. (Foto: screenshot YouTube)

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? Vanaf €19,- per week | info@haberarnhem.nl

Nu raak in Rijkerswoerd
Op de Simon Vestdijksingel in Rijkerswoerd was het vannacht om half twee raak toen een auto in brand werd gestoken. De auto was al vrij snel voor meer dan de helft iun brand toen de brandweer kwam. Veel bleef er niet over van de auto.

Nog steeds chaos in Arnhem
Een verdachte werd niet gepakt, waardoor er nog steeds chaos heerst in Arnhem ondanks een arrestatie van een 39-jarige Arnhemmer. De politie is met man en macht bezig om in de nachtelijke uren te surveilleren. In verschillende wijken is er zelfs politie[1] te paard.



Toch onterechte arrestatie van verdachte?
Nieuwsblog HaberArnhem kwam als eerste met een publicatie over een onterechte arrestatie [2]van een Arnhemmer die betrokken zou zijn bij de heftige autobranden in Arnhem. Vanwege de onterechte arrestatie zouden familieleden en vrienden van de verdachte auto’s in brand steken, om aan te tonen dat de verdachte niets te maken heeft met de recente autobranden.

Endnotes:
  1. politie: https://haberarnhem.nl/2020/05/03/lang-geleden-dat-klarendal-zo-werd-beveiligd/
  2. onterechte arrestatie : https://haberarnhem.nl/2020/05/02/onterechte-arrestatie-aanleiding-voor-heftige-arnhemse-autobranden/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/05/04/ondanks-arrestatie-verdachte-toch-weer-een-autobrand-in-arnhem/