Rijn IJssel huurt 3.000 m² aan de Raapopseweg 1 in Arnhem

Rijn IJssel huurt 3.000 m² aan de Raapopseweg 1 in Arnhem

ARNHEM – Rijn IJssel huurt voor een periode van anderhalf jaar voor alle stafdiensten en het college van bestuur circa 2.500 m² kantoorruimte met circa 500 m² bedrijfsruimte en 80 parkeerplaatsen aan de Raapopseweg 1 in Arnhem. Met de huur van dit kantoor overbrugt Rijn IJssel de periode tot aan de realisatie vande Velpercampus gelegen tegenover de Raapopseweg.

Op de Velpercampus worden volgend jaar niet alleen de stafdiensten en bestuur gehuisvest, maar ook de opleidingen voor techniek, ICT, de creatieve opleidingen en Entree en ISK. Eigenaar Ter Steege Vastgoed Rijssen B.V. heeft dit complex in 2019 verworven en is voornemens de locatie te ontwikkelen naar een mix van grondgebonden woningen en appartementen.

Reacties


Tags assigned to this article:
nieuws arnhemrijn ijsselte huur

Related Articles

Bob Roelofs heeft tickets voor concert Top 2000 Live Band

Bob Roelofs, bekender Arnhemmer en clerk bij de Provincie Gelderland heeft tickets over voor een extra concert van de Top

21-jarige Marokkaan is sinds afgelopen week spoorloos

De 21- jarige Marokkaan is sinds donderdag 7 juli vermist. Reacties

Arnhemmer Yildirim Usta over de spanning binnen Turkse gemeenschap Arnhem

De bekende ondernemer uit Arnhem spreekt over de spanning binnen de Turkse gemeenschap in Arnhem. Reacties