Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Fastfoodketen HBC opent een nieuwe vestiging in Arnhem. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit openbaar. Het is voor het eerst dat een bekende fastfoodketen met alleen een halal-concept een vestiging opent in Gelderland.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@ haberarnhem.nl

Eerste vestiging buiten Randstad
HBC zal haar eerste vestiging buiten de randstad openen in Arnhem. In Winkelcentrum Presikhaaf is het bedrijf al druk bezig met de voorbereidingen van de laatste fase van de opening. Het unieke in Arnhem, is dat de vestiging in wc Presikhaaf heel groot zal zijn.

Eigen concept met selfmade burgers
HBC heeft een eigen concept met allerlei selfmade burgers. Ook zijn er vele soorten kipproducten met speciale kruiden zoals chickenbites en hotwings. Behalve de smaak en kwaliteit is het bedrijf in grote steden een concurrent voor de McDonald’s vestigingen omdat alles halal is.

De opening is ‘soon’ volgens de woordvoerder. Mede vanwege allerlei coronamaatregelen is vertraging ontstaan.HBC komt in Winkelcentrum Presikhaaf op de voormalige locatie waar voorheen een bedrijf was gevestigd dat tv’s en videocamera’s verkocht.

ReactiesRelated Articles

Gewapende overval op FilmClub Arnhem

Zondagavond iets voor tien uur is er een gewapende overval gepleegd in Arnhem. Reacties

Dierense ‘Fatih Terim’ eindigt als vierde met Dierense Boys

Erhan Ciftci, in Dieren en omstreken ook bekend als ‘Chief’, is al een tijdje actief als trainer van de C2

Autobedrijf Linge levert service en is RDW erkend

Autobedrijf Linge uit Huissen is meer dan een bedrijf dat allerlei auto’s in en verkoopt. Het bedrijf bestaat alweer al