Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Fastfoodketen HBC opent een nieuwe vestiging in Arnhem. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit openbaar. Het is voor het eerst dat een bekende fastfoodketen met alleen een halal-concept een vestiging opent in Gelderland.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@ haberarnhem.nl

Eerste vestiging buiten Randstad
HBC zal haar eerste vestiging buiten de randstad openen in Arnhem. In Winkelcentrum Presikhaaf is het bedrijf al druk bezig met de voorbereidingen van de laatste fase van de opening. Het unieke in Arnhem, is dat de vestiging in wc Presikhaaf heel groot zal zijn.

Eigen concept met selfmade burgers
HBC heeft een eigen concept met allerlei selfmade burgers. Ook zijn er vele soorten kipproducten met speciale kruiden zoals chickenbites en hotwings. Behalve de smaak en kwaliteit is het bedrijf in grote steden een concurrent voor de McDonald’s vestigingen omdat alles halal is.

De opening is ‘soon’ volgens de woordvoerder. Mede vanwege allerlei coronamaatregelen is vertraging ontstaan.HBC komt in Winkelcentrum Presikhaaf op de voormalige locatie waar voorheen een bedrijf was gevestigd dat tv’s en videocamera’s verkocht.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Auto rijdt weg na ongeval, fietser blijft zwaar gewond achter

Zaterdagochtend werd een 20-jarige man uit Giesbeek aangereden door een auto. Het ongeluk vond plaats op de Oostsingel in Duiven.

Bozbiyik maakt overstap van Vonk naar Quick Financieel Advies

De Arnhemse hypotheekadviseur maakte via LinkedIn bekend de overstap gedaan te hebben naar Quick Financieel Advies. Aykut Bozbiyik was sinds

Arnhemse voetbalclub eert Turkse soldaten op speciale manier

Het derde elftal (zaal) van Elsweide hield onlangs een minuut stilte voor de overleden soldaten en politieagenten in Turkije. Sinds