Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Halal Burger & Chicken opent grote vestiging in Arnhem

Fastfoodketen HBC opent een nieuwe vestiging in Arnhem. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit openbaar. Het is voor het eerst dat een bekende fastfoodketen met alleen een halal-concept een vestiging opent in Gelderland.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? info@ haberarnhem.nl

Eerste vestiging buiten Randstad
HBC zal haar eerste vestiging buiten de randstad openen in Arnhem. In Winkelcentrum Presikhaaf is het bedrijf al druk bezig met de voorbereidingen van de laatste fase van de opening. Het unieke in Arnhem, is dat de vestiging in wc Presikhaaf heel groot zal zijn.

Eigen concept met selfmade burgers
HBC heeft een eigen concept met allerlei selfmade burgers. Ook zijn er vele soorten kipproducten met speciale kruiden zoals chickenbites en hotwings. Behalve de smaak en kwaliteit is het bedrijf in grote steden een concurrent voor de McDonald’s vestigingen omdat alles halal is.

De opening is ‘soon’ volgens de woordvoerder. Mede vanwege allerlei coronamaatregelen is vertraging ontstaan.HBC komt in Winkelcentrum Presikhaaf op de voormalige locatie waar voorheen een bedrijf was gevestigd dat tv’s en videocamera’s verkocht.Related Articles

X-Hale Lounge in Arnhem is meer dan alleen een shishatent

X-Hale Lounge in de Arnhemse wijk Presikhaaf is meer dan alleen een ‘shishatent’ waar alleen bezoekers op af komen die

Bekende Turks-Nederlandse zanger met kapper gespot bij Nusr-Et Istanbul

De bekende Turks-Nederlandse zanger is gespot bij een ultra luxe en bekende steakhouse in Istanbul. Ook zat zijn kapper aan

Buurvrouw met slagwapen op het hoofd geslagen

Burenruzie loopt uit de hand. Politie komt met meerdere eenheden ter plaatse en houdt 3 personen aan.

Geverifieerd door MonsterInsights