Crowdfunding voor getroffen dierenopvang sunflower ranche Arnhem

Crowdfunding voor getroffen dierenopvang sunflower ranche Arnhem

Tussen donderdagmiddag 21 mei en zaterdagochtend 23 mei is er op de sunflower ranche in Arnhem diverse vernielingen gepleegd zo is er een luik van de pipowagen getrokken en is de aanhanger waar Andrea 8 jaar voor heeft moeten sparen vernield, daarnaast zijn er meer dan twintig duiven verdwenen, meer dan twintig kippen spoorloos, is een kip vermoord en een kip ernstig mishandeld op het terrein.

60.000 anderen zien dit ook per maand

De stichting sunflower ranche is een stichting die zich voornamelijk bezighoud om mens en dier te verbinden. Dit doen zij door de dieren in te zetten in educatie, zorg en therapie. Daarnaast vangen zij ook vaak verwaarloosde dieren op en geven ze alle aandacht om te kunnen herstellen.

Veel kinderen als vrijwilliger
Wat deze stichting nog meer uniek maakt, is dat het vooral gerunt word door jonge vrijwilligers veelal kinderen die zich elke dag om de dieren bekommeren en hun aandacht,liefde en te eten geeft.

De stichting krijgt geen subsidie en draait dus volledig op giften en donateurs.

Ze overwegen zelfs om te stoppen met hun activiteiten, ikzelf als mens vind dit veels te ver gaan dat door toedoen van mensen ze moeten stoppen na 20 jaar omdat het financieel niet meer op te brengen is.

Dit zijn namelijk ook speciale dieren die getraint worden voor diverse doeleinden zoals het aai en knuffelprojecten voor ouderen en minder validen.

Vandaar dat ik meteen een crowdfundingsactie ben gestart omdat dit niet mag gebeuren U vind de crowdfundingsactie op : https://getfunded.nl/campagne/10623-help-stichting-sunflowers-range-doorgaanReacties


Tags assigned to this article:
arnhemDierenpensioennieuws

Related Articles

1 miljoen euro beschikbaar voor 80 extra waterstofauto’s in Arnhem

De Provincie Gelderland en de gemeente Arnhem willen meer waterstofauto’s in Nederland dan de huidige zestig stuks. Dankzij een speciale

Drie dagen en nachten gamen in Schouwburg Doetinchem

Drie dagen lang strijden honderden gamers er tegen elkaar op een zogenaamde LAN party in het Amphion in Doetinchem. En

8 mensen aangehouden bij een hennepkwekerij, 4 auto’s in beslag genomen

De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft hier 8 aanhoudingen verricht. Reacties