Crowdfunding voor getroffen dierenopvang sunflower ranche Arnhem

by AMS97531A123 | 27 mei 2020 09:13

Tussen donderdagmiddag[1] 21 mei en zaterdagochtend[2] 23 mei is er op de sunflower ranche in Arnhem diverse vernielingen gepleegd zo is er een luik van de pipowagen getrokken en is de aanhanger waar Andrea 8 jaar voor heeft moeten sparen vernield, daarnaast zijn er meer dan twintig duiven verdwenen, meer dan twintig kippen spoorloos, is een kip vermoord en een kip ernstig mishandeld op het terrein.

60.000 anderen zien dit ook per maand

De stichting sunflower ranche is een stichting die zich voornamelijk bezighoud om mens en dier te verbinden. Dit doen zij door de dieren in te zetten in educatie, zorg en therapie. Daarnaast vangen zij ook vaak verwaarloosde dieren op en geven ze alle aandacht om te kunnen herstellen.

Veel kinderen als vrijwilliger
Wat deze stichting nog meer uniek maakt, is dat het vooral gerunt word door jonge vrijwilligers veelal kinderen die zich elke dag om de dieren bekommeren en hun aandacht,liefde en te eten geeft.

De stichting krijgt geen subsidie en draait dus volledig op giften en donateurs.

Ze overwegen zelfs om te stoppen met hun activiteiten, ikzelf als mens vind dit veels te ver gaan dat door toedoen van mensen ze moeten stoppen na 20 jaar omdat het financieel niet meer op te brengen is.

Dit zijn namelijk ook speciale dieren die getraint worden voor diverse doeleinden zoals het aai en knuffelprojecten voor ouderen en minder validen.

Vandaar dat ik meteen een crowdfundingsactie ben gestart omdat dit niet mag gebeuren U vind de crowdfundingsactie op : https://getfunded.nl/campagne/10623-help-stichting-sunflowers-range-doorgaan[3]



Endnotes:
  1. donderdagmiddag:
  2. zaterdagochtend:
  3. https://getfunded.nl/campagne/10623-help-stichting-sunflowers-range-doorgaan: https://getfunded.nl/campagne/10623-help-stichting-sunflowers-range-doorgaan

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/05/27/crowdfunding-voor-getroffen-dierenopvang-sunflower-ranche-arnhem/