Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Grillroom Mardin Ocakbasi werd in de nacht van 21 mei jongstleden getroffen door een brand. Na de coronacrisis kreeg zijn ‘levenswerk’ nog een dreun vanwege een flink brand.

60.000 anderen zien dit ook (per maand)

Grillroom ziet er niet meer uit
De grillroom aan de Hoogstraat in Arnhem ziet er niet meer uit. Fahri Alkan, ook wel bekend als Hizbo, is een man met een gouden hart en staat altijd klaar voor zijn klanten. Ook als klanten in de nachtelijke uren geen geld hebben voor een Turkse linzensoep. De behulpzame en vriendelijke man heeft klanten uit heel Nederland die voor zijn speciale soep en kebab komen. Maar dat kan dus helaas niet meer.

Oude vriendelijke man had geen verzekering
‘Hizbo’ had namelijk geen lopende verzekering , omdat hij de verzekering had opgezegd, nadat hij jaren geleden niet werd geholpen na een waterlekkage. Omdat hij ook geen financiële reserve heeft en geen aansprak kan doen op een verzekering is er een hulpactie gestart om de hardwerkende Arnhemmer aan 15.000 euro te helpen.

Via Go Fund Me kunnen donaties gestort worden zodat ‘Hizbo’ zijn zaak snel kan renoveren en apparatuur kan aanschaffen om weer te draaien. Er in inmiddels al voor bijna 600 euro gedoneerd.Reacties


Tags assigned to this article:
Hizbohoreca arnhemMardin ocakbasinieuws

Related Articles

Mert Markt opent grootste etnische supermarkt in Arnhem

Het klinkt als een sprookje, maar is het toch niet! Na de komst van twee grote supermarkten zoals Meltem Plaza

JB Woonstijl koopt ca. 800 m² winkelruimte aan de van Muijlwijkstraat

ARNHEM – Aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat heeft JB Woonstijl het pand dat zij reeds 20 jaar huren gekocht.

Vitesse-winkel sluit deuren vanwege slechte bereikbaarheid

De winkel van voetbalclub Vitesse verdwijnt weer uit de binnenstad van Arnhem. De winkel was sinds 2012 gevestigd in een