Bekende dealer met 100.000 euro aan coke opgepakt

Bekende dealer met 100.000 euro aan coke opgepakt

Een bekende Arnhemse dealer is gisteren opgepakt door de politie. De politie maakte dit zelf bekend toen ze de man weer zagen rondstruinen in de stad. Volgens de eerste berichten gaat het om coke ter waarde van 100.000 euro. (foto: Politie Arnhem)

Melding over dealende man
Net daarvoor was er een melding gekomen over een man die aan het dealen was op straat. De agenten hadden dus ook nog een beetje geluk. Want normaal zit het vol met dealers op enkele locaties nabij het centrum, en kunnen de dealers hun gang gaan.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


De dealer kwam uiteindelijk met zijn auto op de agenten af die daarna de voertuig wilden controleren. De coke en wat andere drugs was verstopt in de accu van de auto, maar werd alsnog gevonden. Of de politie hier ook van op de hoogte was is niet bekend.

De bekende cokedealer, van deze agenten, uit Arnhem is opgepakt en zal waarschijnlijk lang gaan vastzitten.Reacties


Tags assigned to this article:
cokenieuwsnieuws arnhemPolitie

Related Articles

20-jarige komt om na botsing tegen een boom

Donderdagochten heeft er een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden aan de Garderenseweg in Ermelo. Bij dit ongeluk is een 20-jarige jongeman uit

Hommelseweg mede aantrekkelijk vanwege Turkse ondernemers

Het zal natuurlijk geen toeval zijn dat de Hommelstraat en de Hommelseweg zo aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Reacties

Top 16 best beoordeelde Thuisbezorgd restaurants van deze week in Arnhem

Om de lokale handel te stimuleren en Arnhemmers van dienst te zijn komen we wekelijks met de top 10 van