Mesut Togan werkt van Paleis ’t Loo tot bij mensen thuis

Mesut Togan werkt van Paleis ’t Loo tot bij mensen thuis

Al ruim 15 jaar heeft Mesut Togan z’n bedrijf TOGAN Elektrotechniek. Daarin verbouwt hij alles wat maar te maken heeft met elektriciteit.

Togan Elektrotechniek

Verbouwen van keukens of aanleggen netwerken
Of het nu gaat om het verbouwen van keukens, het opnieuw moeten aanleggen van complete netwerk. Mesut kan dat regelen. Zelfs moeilijke storingen weet hij goed op te lossen. “Van a tot en met z kan ik alles regelen voor de klant.” aldus Mesut. Zijn motto is ook niet voor niets ‘Voor al u elektronische werkzaamheden’. 

Ooit was ING bank zijn eerste klant
Ooit was een van zijn eerste klanten de ING bank aan de Velperweg. Daarna kreeg hij grote klanten zoals het Diagonesse ziekenhuis in Utrecht, Paleis ’t Loo in Apeldoorn en werkt hij nu bij de ministerie van Economische zaken. “Ik werk altijd zelf aan klussen, maar als het grotere klussen zijn, dan zorg ik dat ik betrouwbare mensen meeneem die net zoveel verstand hebben van elektriciteit. Ik wil niet alleen grote klanten, maar vind het juist ook leuk om bij mensen thuis te komen of in hun nieuwe zaak. 

Je kan Mesut bereiken op 06-83534332 of via de Facebookpagina van TOGAN Elektotechniek

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Zondag geen toeterende auto’s in Presikhaaf na verlies Turkije

Het zou een leuke dag worden in Arnhem als Turkije had gewonnen van Kroatie. De Turken verloren helaas met 1-0

Arnhemse advocaat: Nog steeds onderzoek naar vermogen in Turkije

Advocaat Ismet Ozkara schreef onlang een stukje voor zijn column in een Turks-Nederlandse tijdschrijft (Platform Dergisi). Daarin maakte hij melding

Gelderse instanties bestrijden samen crisis

Van 8 tot 12 december organiseert de Luchtmobiele Brigade de oefening Samen Sterker in de provincie Gelderland. Eén van de