Unieke selectie voor Arnhemse voetbalclub met drie tweelingen

Unieke selectie voor Arnhemse voetbalclub met drie tweelingen

Arnhem en voetbal levert soms opmerkelijk nieuws op. Voetbalclub SML uit Arnhem heeft sinds gisteren namelijk drie tweelingen in de selectie van het eerste elftal. Er is zelfs nog een duo met twee broers waardoor het eerste elftal van SML straks een heuse familieteam is. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Dit maakte Mark Steinfelder bekend via social media. De bestuurslid voetbalzaken was trots op de prestatie van een van de grootste clubs van Arnhem. Eerder publiceerden wij al dat de Turks-Nederlandse broers Fatih en Abdullah Sprenkel verhuizen naar SML.

El Malki weer terug bij SML

Abdelilah El Malki komt ook weer terug naar het eerste van SML. El Malki neemt ook veel ervaring mee na zijn avontuur bij De Graafschap en BVC (1e klasse). Abdelilah heeft ook nog een tweelingbroer in het eerste elftal SML. Behalve de El Malki’s heb je straks nog de tweelingen Sprenkel’s en de Snel’s in het eerste elftal van SML.

SML wordt wel weer een afspiegeling van de samenleving met een kleurrijke elftal met heel veel kwaliteit. De andere spelers die toegevoegd zijn aan het eerste elftal van SML zijn Hugo van Essen, Roy Wittens, Omar Nazary en Ilias ElKharcha uit de eigen jeugd.





Related Articles

Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

De politie kwam afgelopen week wel iets heel opmerkelijks tegen. Een 25-jarige man die was gestopt langs de A16, bleek

Vitesse organiseert 3-daagse voetbalkamp voor de kleintjes

De Arnhemse voetbalclub Vitesse organiseert een 3-daagse voetbalkamp voor jonge voetballers die daar interesse in hebben. De Vitesse voetbalschool is

Roza Kraamzorg heeft een nieuwe website voor Arnhemse moeders

Afgelopen week heeft Roza Kraamzorg uit Arnhem een nieuwe website gelanceerd voor zwangere dames en jonge moeders in Arnhem. De

Geverifieerd door MonsterInsights