Belangrijkste weg Presikhaaf gaat een maand dicht

Belangrijkste weg Presikhaaf gaat een maand dicht

De Lange Wal gaat vanaf maandag 8 juni tot eind juni op slot vanwege een nieuwe inrit naar het Gildermeesterplein (Albert Heijn Presikhaaf). Tijdens de werkzaamheden zal de Lange Wal afgesloten voor alle verkeer.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Ook bewoners hebben een probleem
Ook de bewoners hebben een probleem. De Lange Wal is ook afgesloten voor bewoners die daar willen parkeren. Een maand lang kunnen een dertigtal bewoners niet parkeren aan de Lange Wal 52 t/m 80. Deze moeten dan elders gaan parkeren.

Lijnbussen mogen tijdens de werkzaamheden het werkgebied inrijden. Voor de bushalte ‘Keulse Slag’ komt een tijdelijke bushalte. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Veel overlast tijdens afsluiting
Er zal veel overlast zijn waar de gemeente specifiek begrip voor vraagt. Ook op zondag zal er namelijk geasfalteerd worden. Jarenlang werd de nieuwe inrit tegengehouden door Bram Derix en andere bezorgde buurtbewoners, nadat deze was afgesloten. Na de verandering van de ingang van wc Presikhaaf en de locaties van de Aldi en de Albert Heijn wilde de eigenaar van winkelcentrum Presikhaaf weer een nieuwe inrit na het Gildemeestersplein. Deze zal dus begin juli weer heropend worden.ReactiesRelated Articles

Bezinedieven Schuytgraaf op heterdaad betrapt door agenten

Twee bezinedieven zijn gisterenavond op heterdaad betrapt door agenten die even gingen kijken ter plekke na een melding van collega’s.

Ibni-Sina uit Arnhem wint 1e prijs tijdens Landelijke Islam Kenniswedstrijd

Arnhem krijgt de laatste tijd meer promotie als stad dan voorheen. De Gelderse hoofdstad heeft nu ook een basisschool als

Afval rond de feestdagen in Arnhem

Op 23 en 30 december verschijnen er extra gemeentepagina’s over afval rond de feestdagen. Reacties