Schutter geeft ‘boodschap’ door met heftige beschieting Mercedes

by AMS97531A123 | 13 juni 2020 16:37

De politie is op zoek naar een schutter van een Mercedes dat is beschoten. De beschieting vond op donderdag 16 april plaats en sinds die tijd is er nog geen verdachte aangehouden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Beschieting Mercedes in de nacht
Een verdachte, helemaal ingepakt, loopt op. Donderdag 16 april om drie uur ‘s nachts op de Limburgsingel in Arnhem. De man verschijnt op een camera van de woning met een getrokken pistool. Er wordt ook direct geschoten. Later komt de politie ook meerdere kogels tegen in de wagen.

Schutter rent weg na zijn boodschap
Na zijn ‘boodschap’ rent de schutter direct weg. De gaten in de auto zijn ook toevallig allemaal aan de bestuurderskant, blijkt uit de foto’s van de politie. Er raakte niemand gewond, mogelijk was dit ook de bedoeling van de schutter. Omdat mensen over het algemeen slapen om 03.00 uur in de nacht.

Beschieting maakt indruk in de wijk
De schoten van de kogels hebben veel indruk gemaakt bij de slachtoffers en omwonenden. Je maakt natuurlijk niet elke dag mee dat er een man met een wapen rondloopt in de straat. Vandaar dat de politie op zoek is naar getuigen en mensen met meer informatie.Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/06/13/schutter-geeft-boodschap-door-met-heftige-beschieting-mercedes/