Mega order uit Nijmegen voor Turkse bakkerij Divan

Mega order uit Nijmegen voor Turkse bakkerij Divan

Een oplettende lezer van HaberArnhem.nl zag vandaag dat de Arnhemse bakker Divan ook in Nijmegen is gespot. Divan zou een mega order leveren in Nijmegen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Levering aan horeca in Nijmegen
Mogelijk gaat het om levering van brood aan horecabedrijven in Nijmegen. De bakker levert grote aantallen aan pizzeria’s en restaurants. Helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Geruchten over een nieuwe vestiging van Divan in Nijmegen is ook nog een optie van onze vaste bron.

Turks brood voor alle Gelderlanders
De Turkse bakker Divan is bekend in Arnhem en omgeving. De bakker heeft al jaren klanten uit heel Gelderland, omdat niet alle steden en dorpen in Gelderland een Turkse bakker hebben. Daardoor is de locatie in Arnhem ook een ontmoetingsplaats voor velen omdat het er altijd gezellig is.

Divan is al jaren een begrip in Arnhem. Eerder publiceerde HBA ook al dat de bakker een record had verbroken door 1000 lahmacuns te maken in maar vijf uurtjes. Niet alle bakkers hebben de middelen en expertise om zo veel lahmacuns in een recordtijd klaar te maken.Reacties


Related Articles

Zorgen voor een hulpbehoevende naaste, wat doet dat met u?

Veel Arnhemmers zorgen voor een hulpbehoevend familielid, kennis of buurtgenoot. Dat kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het huishouden, gezelschap

Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21:00 uur ontsnapt uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen. Niet ver van Arnhem dus.

Politie doet onderzoek naar dode man in woning in Huissen

Vrijdagavond is er een dode man gevonden in een woning aan de Paalsteen in Huissen. Reacties