Waterontharder.com nieuwe hoofdsponsor Vitesse

by AMS97531A123 | 4 juli 2020 17:03

Vitesse heeft in Waterontharder.com[1] een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor seizoen 2020|2021. Het bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het ontkalken van water tekent een contract voor twee seizoenen. (foto: Vitesse.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vitesse en Waterontharder.com[1] zijn geen onbekenden van elkaar, want sinds januari van dit jaar prijkte Waterontharder.com[1] al op de rug van het thuis- en uitshirt. Met ingang van vandaag verhuist het logo dus naar de voorkant. Huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum blijven in een andere rol aan de club verbonden. 

Olivier Smit, commercieel directeur Vitesse: “Wij zijn verheugd om Waterontharder.com[1] te presenteren als nieuwe hoofdsponsor. Doordat Waterontharder.com[1] juist in deze periode het contract openbreekt en uitbreidt laat het zien dat het achter ons staat en in de club gelooft. Hiermee maken we ook op commercieel vlak opnieuw stappen”, zegt Smit. “Begin dit jaar is Waterontharder.com[1] shirtsponsor geworden en daarbij spraken we al de intentie naar elkaar uit om intensiever met elkaar te gaan samenwerken. Het is fijn om te merken dat die intenties ook werkelijkheid zijn geworden en dat daarmee in deze moeilijke tijd de continuïteit gewaarborgd blijft.” 

Julio Rosier, directeur van Waterontharder.com[1], is net als Smit erg blij met het hoofdsponsorschap. “Waterontharder.com[1] is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar de rek is er nog lang niet uit. We zijn een relatief nieuw merk, dus we moeten ons onderscheiden om dat te bereiken. En dat doen we door opvallende dingen te doen. Het hoofdsponsorschap van Vitesse sluit aan bij die ambitie”, zegt Rosier. “Tijdens ons sponsorship willen we de Vitesse-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met ons product. Ons streven is om net zo bekend te worden als Vitesse…” aldus Rosier met een grote glimlach op zijn gezicht.

Vitesse en Waterontharder.com[1] lanceerden de samenwerking met een opvallende vlucht over Arnhem, waarbij Theo Janssen Julio Rosier ook direct een inburgeringscursus gaf.



Endnotes:
  1. Waterontharder.com: http://waterontharder.com/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/07/04/waterontharder-com-nieuwe-hoofdsponsor-vitesse/