Doodgeschoten Arnhemse was 31-jarige Youssra

Doodgeschoten Arnhemse was 31-jarige Youssra

De 31-jarige Arnhemse die op 6 juli werd neergeschoten is de 31-jarige Youssra Seyah. BoevenNieuws.pro bracht dit naar buiten. Het incident gebeurde in de wijk Plattenburg.

Youssra Seya werd in de Reinaldstraat neergeschoten door haar partner. Onderweg naar het ziekenhuis overleed het slachtoffer aan haar verwondingen. Inmiddels is ook al bekend geworden dat het incident zich heeft afgespeeld in de relationele sfeer.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Buren hoorden een geknal en belden 112

De melding van van dit incident kwam in de ochtend bij de politie via 112. Buren hoorden een enorme geknal en belden met de politie. Die trof bij aankomst een zwaargewonde vrouw die met spoed werd vervoerd naar het ziekenhuis waar ze alsnog overleed aan haar verwondingen.

De dader, partner van Youssra, werd na tips van de buren te voet gevolgd door politieagenten die hem even later aanhielden bij station Presikhaaf. Wat de dader van plan was, is niet bekend.

Langer sprake van huiselijk geweld

Dat geweld bleef een rode draad in het leven van Youssra Seyah. Volgens bronnen zou er tussen haar en haar partner al lange tijd sprake zijn van huiselijk geweld. Youssra Seyah kwam zelf ook oorspronkelijk uit Zwolle, maar verhuisde voor Mohammed naar Arnhem. De twee zouden ongeveer tien jaar een relatie hebben gehad toen hij haar gisteren doodschoot in de woning aan de Reinaldstraat in Arnhem, aldus BoevenNieuws.Pro





Related Articles

VIDEO Feest bij Vitesse O19 na bekerwinst tegen NEC

Vitesse O19 won afgelopen week van NEC in de finale van de beker. De Arnhemmers waren na een 2-2 gelijkspel veel

Heb jij nog illegaal vuurwerk in huis? Dan is maandag jouw laatste kans

Het bezitten en vervoeren van vuurwerk is nog steeds verboden. Dus niet alleen het afsteken, wat sommige nog weleens vergeten.

Pizzabakkers Zo & Zo hebben ervaring opgedaan in Italie

Dat de pizza’s en calzone’s bij eethuis Zo & Zo aan de hommelseweg zo smakelijk zijn is eigenlijk geen toeval nu

Geverifieerd door MonsterInsights