Fysiotherapie Rosinga gaat ook samenwerken met Gastronoom Futsal

by AMS97531A123 | 11 juli 2020 19:46

Fysiotherapie Rosinga en Gastronoom Futsal hebben een samenwerking voor de aankomende 2 jaar bekend gemaakt. Via socialmedia werd dit naar buiten gebracht. De bekende zaalvoetbalclub van de Gastronoom ketens is druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. En maakt bijna wekelijks nieuwe samenwerkingen bekend.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Fysiotherapie Rosinga sponsor eerste elftal Gastronoom Futsal

Volgens een woordvoerder van het eerste elftal van Gastronoom Futsal is Fysiotherapie Rosinga al 10 jaar een begrip en zijn ze gevestigd bij de Arnhemse Boys in Schuytgraaf. Rosinga is ook al jaren actief in de wijken waaronder in Rijkerswoerd bij ESA voetbal en Everyday Fit in Elst. De experts bij Rosinga zitten dus vlakbij de sportclubs en hebben veel ervaring, mede omdat de deskundigen zelf ook jarenlang hebben gesport.

De samenwerking met Gastronoom Futsal is een bijzondere, omdat de Rosinga voor het eerst ook te zien zal zijn op de shirtjes van de zaalvoetbalclub uit Arnhem.

Picasso gaat ook 2 jaar door
Belastingadvieskantoor Picasso heeft de samenwerking met Gastronoom Futsal ook verlengd. Het bedrijf is al sinds de oprichting betrokken bij deze bekend zaalvoetbalclub.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/07/11/fysiotherapie-rosinga-gaat-ook-samenwerken-met-gastronoom-futsal/