Mert Markt opent grootste etnische supermarkt in Arnhem

Mert Markt opent grootste etnische supermarkt in Arnhem

Het klinkt als een sprookje, maar is het toch niet! Na de komst van twee grote supermarkten zoals Meltem Plaza en Guven Supermarkt krijgt Arnhem weer een grote etnische supermarkt in de stad. Mert Markt opent op 24 juli haar deuren in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

Mert Markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid

Mert Markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid en gaat nu de strijd aan in Arnhem-Noord met de andere twee etnische supermarkten Meltem Plaza en Guven Supermarkt. Deze laatste is de laatste jaren bezig met een enorme groei en is met afstand marktleider in Arnhem en omgeving. Zo is een naaste concurrent aan de Honigkamp inmiddels verdwenen en zijn andere etnische supermarkten kleiner geworden.

Voormalige locatie Coop

De nieuwe ‘Turkse’ supermarkt komt op de voormalige locatie van Coop in winkelcentrum Presikhaaf. Met een breed assortiment van meer dan 10.000 producten gaat Mert Markt de concurrentie aan met Coop , Albert Heijn en de Aldi op winkelcentrum Presikhaaf. Het wordt ook meteen de grootste etnische supermarkt van Nederland.

Nieuwe prijzenoorlog in Arnhem

Met de komst van Mert Markt begint er weer een nieuwe prijzenoorlog in supermarktland in Arnhem. De Arnhemmer zal nu meer aanbod en keuze hebben om de prijzen te vergelijken voor de boodschappen. Wie zich na deze prijzenoorlog mag uitroepen tot goedkoopste etnische supermarkt zal snel genoeg duidelijk worden.

Later meer…..ReactiesRelated Articles

Inbrekers in Arnhem gaan niet met vakantie

De vakantieperiode staat voor de deur. Een tijd van heerlijk luieren aan het strand, lekker eten en drinken en mooie

Hoe aantrekkelijk is Arnhem als studentenstad?

Op donderdag 10 september as organiseert de gemeenteraad een debat met studenten, ondernemers, huisvesters, cultuuraanbieders etc. over de aantrekkelijkheid van

Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

De eerste coronateststraten gaan als paddenstoelen uit de grond. Ook in Gelderland is dit het geval. Commerciƫle coronasnelteststraten grijpen direct