Agente schiet man neer na mondmasker discussie

Agente schiet man neer na mondmasker discussie

In de Verenigde Staten was het weer onrustig in een winkel in de stad Michigan. Een discussie tussen twee bezoekers liep uit de hand nadat een klant had gewaarschuwd dat er een klant rondliep zonder mondmasker. (foto: screenshot youtube)

Mondmasker discussie en klant werd neergestoken

De discussie tussen de twee bezoekers liep uit de hand vanwege het niet dragen van een mondmasker, waarna een klant werd neergestoken omdat hij de ander aansprak op zijn gedrag. De politie in Michigan werd direct gebeld, en een agente kwam ter plekke aan. De dader was inmiddels al spoorloos, maar werd even later toch gesignaleerd.

Geen BLM kwestie

Om een BLM-discussie tegen te gaan is het verstandig om te melden dat de dader direct met een mes op de agente afloopt. Ondanks duidelijke waarschuwingen van de agente loopt de dader met een mes af op de agente, die daarna meer dan tien kogels afvuurt op de man en met moeite uitschakelt.

Let op onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

ReactiesRelated Articles

Luxor Live wordt mini-museum

Modelabel Maison The Faux exposeert vanaf 4 december bij Luxor Live. Het poppodium biedt kunstliefhebbers een tijdelijk alternatief nu Museum

KIPPENVEL Turkse soldaat emotioneel op moederdag

Deze Turkse ‘Mehmetcik’ soldaat heeft op moederdag nog geen telefoontje kunnen plegen naar zijn moeder maar wordt op een bijzondere

Wel of geen D66 aan tafel tijdens onderhandelingen in Arnhem?

Nu de verkiezingen voorbij zijn, en informateur Paul Smeulders is aangesteld, is het wachten of D66 in Arnhem mee gaat