Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

De Arnhemse Supermarkt Mert opent aanstaande vrijdag 24 juli de deuren van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De officiële handeling, het symbolisch doorknippen van het toegangslint, zal uitgevoerd worden door Pieter Polman (Managing Director Wereldhave Nederland) en Fatih Mert (eigenaar Mert Markt). (Foto: Mert Markt Facebook)

(Per maand zien 60.000 anderen dit ook)

Grootste etnische supermarkt van NL
De grootste etnische supermarkt van Nederland gaat de strijd aan in Arnhem en komt met verrassende aanbiedingen om de opening meer glans te geven. Officieel is er nog geen sprake van een prijzenoorlog, maar de acties van Mert zijn wel heel scherp.

Opening met scherpe aanbiedingen
De opening zal vrijdag om 10.00 uur plaatsvinden. Experts verwachten dat de opening veel publiek gaat trekken omdat de aanbiedingen scherp zijn en winkelend publiek in winkelcentrum Presikhaaf ook aanwezig zal zijn.

Hieronder treft u de folder aan met de openingsaanbieding van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De aanbiedingen van Mert Markt zijn geldig tot en met 14 augustus 2020.



Related Articles

LIVEblog: Heel Nederland volgt Yuri van Gelder vanwege kort geding in Arnhem

Yuri van Gelder probeert alsnog via de rechter deelname aan de ringenfinale in Rio af te dwingen, nadat hij uit

Deze vriendinnen hebben een week lang geholpen in Turkije

Vrijdagochtend een week geleden zijn de Arnhemse vriendinnen Aleyna, Tugce en Melek met een groep van 150 hulpverleners met vlucht

Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

Een veel te snelle succes is ook niet altijd even goed begrijpen ze nu ook bij Hermanos. De tacozaak dat

Geverifieerd door MonsterInsights