Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

Mert Markt komt met verrassende openingsaanbieding

De Arnhemse Supermarkt Mert opent aanstaande vrijdag 24 juli de deuren van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De officiƫle handeling, het symbolisch doorknippen van het toegangslint, zal uitgevoerd worden door Pieter Polman (Managing Director Wereldhave Nederland) en Fatih Mert (eigenaar Mert Markt). (Foto: Mert Markt Facebook)

(Per maand zien 60.000 anderen dit ook)

Grootste etnische supermarkt van NL
De grootste etnische supermarkt van Nederland gaat de strijd aan in Arnhem en komt met verrassende aanbiedingen om de opening meer glans te geven. Officieel is er nog geen sprake van een prijzenoorlog, maar de acties van Mert zijn wel heel scherp.

Opening met scherpe aanbiedingen
De opening zal vrijdag om 10.00 uur plaatsvinden. Experts verwachten dat de opening veel publiek gaat trekken omdat de aanbiedingen scherp zijn en winkelend publiek in winkelcentrum Presikhaaf ook aanwezig zal zijn.

Hieronder treft u de folder aan met de openingsaanbieding van de grootste etnische supermarkt van Nederland. De aanbiedingen van Mert Markt zijn geldig tot en met 14 augustus 2020.

ReactiesRelated Articles

Burgemeester Marcouch sluit weer per direct een cafe

Burgemeester Marcouch heeft weer hard ingegrepen door een bekende Arnhemse bar per direct te sluiten. Het ging nu niet om

Kleuters krijgen gastles van wijkagent over politiegadgets

De kleutergroep van ‘Kleuterjuf Arnhem’ kreeg vandaag wel heel erg hoog bezoek toen wijkagent Henk voor de klas stond. Bij

Speciale toiletten in Arnhem voor mensen die zich geen man of vrouw voelen

D66 Arnhem maakt maar al te graag gebruik van de komkommertijd (periode dat er politiek gezien weinig te melden is)