Politie zoekt getuigen overval in Presikhaaf

Politie zoekt getuigen overval in Presikhaaf

De politie heeft een getuigenoproep gedeeld om meer informatie te krijgen over een overval die zondagnacht heeft plaatsgevonden.

20-jarige verdachte opgepakt
Een 20-jarige man uit Zevenaar werd aangehouden en is officieel verdacht van diefstal met geweld. Om de situatie helder te krijgen heeft de politie meer info nodig.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De 20-jarige man zou een andere man aan de Honigkamp hebben bedreigd met een wapen. Of er iets anders aan de hand was wordt dus onderzocht omdat er geen getuigen zijn.

Het incident gebeurde rond 01:30 uur en mogelijk hebben flatbewoners ter hoogte van Guven Supermarkt iets gehoord wat te maken kan hebben met het incident. Meer informatie heeft de politie niet gedeeld. 0900-8844 kun je ook bellen als je wat hebt gezien.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties


Tags assigned to this article:
Diefstal met geweldoverval arnhemPolitie Arnhem

Related Articles

Matrassenkoning van Arnhem Turkse ondernemer van het jaar

De Turkse ondernemersvereniging Arnhem heeft afgelopen week haar nieuwjaarsreceptie gehouden. Onder meer de Arnhemse burgemeester Marcouch en de Turkse Consul

Landelijk aandacht voor Schuytgraaf na dodelijke schietpartij

De Arnhemse wijk Schuytgraaf krijgt volop aandacht in alle landelijke en regionale kranten. De politie in Arnhem maakte bekend dat

SANTA RUN ARNHEM – Record aantal deelnemers

Met nog twee weken te gaan stevent de SANTA RUN in Arnhem af op een record aantal deelnemers. Reacties