Arnhems Buiten heet Specialized welkom!

by AMS97531A123 | 25 juli 2020 19:55

ARNHEM – Specialized, de Amerikaanse innovatieve fabrikant van high-performance fietsen komt naar Arnhems Buiten. Vanaf eind 2020 vestigt Specialized zich voor tenminste tien jaar in twee gemoderniseerde gebouwen, waaronder het door MSVA ontworpen voormalige hoofdkantoor van KEMA, met een verhuurbaar oppervlak van 2.700 m2.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Arnhems Buiten is een 37 hectare groot park in Arnhem-West dat door het tastbare KEMA verleden, de karakteristieke gebouwen  en het unieke landschap een inspirerende omgeving biedt voor creatieve en innovatieve bedrijven. Vooraanstaande ondernemers en instellingen op het gebied van energie, certificering en milieutechnologie hebben hier hun thuis. Het terrein is volop in ontwikkeling, er is ruimte voor nieuwe initiatieven, nieuwe energie, nieuwe samenwerkingen. 

Frank van Dulmen namens Specialized: “Wij staan als merk bekend om ons sterke innovatieve karakter en onze focus op duurzame mobiliteit. Arnhems Buiten is hierin een perfecte match. Het landgoed onderscheidt zich op meerdere vlakken, waaronder de bereikbaarheid, zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer en het groene karakter van de omgeving. Door de ligging aan de rand van de Veluwe, kan er ook op de nieuwe locatie naar hartenlust gefietst worden, zowel in het bos als op de weg. De link met Arnhem was daarnaast al sterk, daar we sinds enkele jaren met een e-bike Test Center in het Centrum van Arnhem gevestigd zijn

Arnout Brouwers van Propertize namens de eigenaar: ‘Met Specialized huisvest het landgoed Arnhems Buiten een wereldwijd opererend innovatief bedrijf. Zij voegt zich bij internationale spelers als DNV-GL en TenneT. De mentaliteit van aanpakken, innoveren en focus op duurzame mobiliteit sluit naadloos aan op wat je van Arnhems Buiten mag verwachten. Het zet Arnhems Buiten sterker op de kaart als een uniek innovatie landschap.”

De verbouwing van beide gebouwen start per direct en einde van het jaar zal Specialized naar Arnhems Buiten verhuizen.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/07/25/arnhems-buiten-heet-specialized-welkom/